Salattujen elämien juonipaljastuksia! Kahvila Moosessa tapahtuu jättimäinen romahdus – aiheuttaa mittavia vahinkoja

0:52
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatut elämät jatkuu jännittävin kääntein. 

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Kalle kauhistuu, kun Lauri hyökkää kuristamaan häntä, mutta Kallella on hyvä puolustus. Lauri vetoaa Kallelle rakastavansa tätä yhä. Kalle kieltää kuitenkaan voivansa itse enää rakastaa Lauria ja hyvästelee tämän.
 

Aki vannottaa Henrikille, että aikoo unohtaa Sabrinan, jonka uskoo lähteneen ulkomaille. Pysyvästi kuuroutunut Sabrina ei jaksa esittää reipasta ja patistaa Monican ja Gunnarin menoihinsa. Aki ja Henrik nauttivat aamiaista majatalossa.
 

Susu ahdistuu, kun näkee, kuinka Miki kärrätään leikkaukseen. Susu vakuuttaa Lailalle ja Matiakselle Mikin selviävän, vaikka pelkää salaa miehensä puolesta. Susu ja Elina odottavat uutisia Mikistä koko yön. Susu ja Elina jännittyvät, kun lääkäri saapuu viimein kertomaan Mikin voinnista.
 

Aki saa kuulla Monicalta, että Lauri on syyllinen myös helikopterionnettomuuteen ja täten myös Camillan tilaan. Aki päättää lähteä kostamaan Laurille.
 

 

Viola yrittää vietellä Miraa sänkyyn, mutta Mira on haluton Matin takia.

Kari järjestää uutta oluenlanseeraustilaisuutta, tällä kertaa Mooseen, jonka Jere on aikeissa ostaa. Mooseen kuuluvat remontin äänet saavat Karin hermostumaan, mutta Jere vakuuttaa tilaisuuden onnistuvan. Jere lähtee Moosesta mennäkseen allekirjoittamaan kauppakirjan. Kun Kari nostaa maljaa läheistensä kanssa onnistuneen lanseeraustilaisuuden kunniaksi, tapahtuu Moosessa romahdus.
 

Jere iloitsee Moosen ostoaan Ainolle, kun saa puhelun Tomilta. Jere tyrmistyy, kun kuulee Tomilta, mitä Moosessa on tapahtunut. Jere tuska alkaa hälvetä hieman, kun ymmärtäväinen Cindy alkaa kuunnella hänen huoliaan.
 

Elina ahdistuu, kun hän näkee Nellan Noelin kanssa. Noel lupaa Elinalle, että juttelee Nellalle, jotta tämä pysyy kaukana Toivosta. Nella jännittyy, kun Noel saapuu Sievisille. Toisaalla Elina huolestuu, kun hän näkee jälleen Tale-harhan.

3955: Rakkauden loppu
3956: Kattokaa mitä tapahtuu
3957: Sabrina - pois pois pois
3958: Ismo ja himaiset ehdotukset
3959: Elinalla on liian raskaat vainot

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja