Salkkareiden juonipaljastuksia! Yliajon uhri kiidätetään sairaalaan – Susu-lääkäri tunnistaa potilaan

0:52
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatut elämät jatkuu jännittävin kääntein.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Aino stressaantuu salaa, kun Jere ehdottaa hänelle yhteen muuttoa. Aino huojentuu, kun saa Jeren taipumaan siihen, ettei heidän kannata vielä muuttaa yhteen. Miki on pöllämystynyt Joannan uudesta työstä Interpolissa, mutta esittää iloitsevansa.

Nella ja Henrik viettävät sopuisan elokuvaillan. Henrikin lähdettyä Nella häkeltyy täysin, kun Kristian ilmestyy yllätysvierailulle hänen luokseen.

Elinan katoamisesta toipuva Noel ilmoittaa Ismolle, Lasselle ja Kallelle, ettei tarvitse jatkossa apua Toivon hoidossa. Noel törmää juoksulenkillään yrityskauppojen vuoksi kiireisiin Akiin ja Marikaan, ja Aki saa ajatuksen.

Aki antaa Noelille pienen työtehtävän, josta ilahtunut Noel uskoo selviävänsä helposti. Kalle epäilee Noelin töihin paluun olevan liian aikaista.

Henrik suree Severille Nellan olevan edelleen kiinnostunut Kristianista, mikä harmittaa Henrikiä, sillä on ihastunut tosissaan Nellaan. Henrik näkee Nellan Kristianin seurassa ja menettää hermonsa täysin.

Aino löytää Tomin asumasta Jeren luona. Hän ei suostu muuttamaan kaksikon luokse, mistä Jere kummastuu. Aino kärvistelee vaikeana, mutta ei paljasta totuutta. Lopulta Aino myöntyy Jeren suostutteluun.

Noel tiedustelee mahdollisuutta palata töihin sairauslomalta ja ilahtuu, kun Aki suostuu. Noel vie jälleen Toivon hoitoon Lasselle ja Ismolle ja on luottavainen töihin paluun onnistumisesta. Noel lupaa Akille, että kertoo, mikäli ei jaksa tehdä töitä täysipainoisesti. Aki, Marika, Aino ja Noel ovat työlounaalla, ja Aki antaa Noelille lisää haastavia työtehtäviä. Noel peittää heräävän ahdistuksen kollegoiltaan.

Joannan lähdön herättämät haikeat tunteensa peittävä Miki torjuu Joannan ehdotuksen yhteisen viimeisen illan viettämisestä. Miki suree Susulle Joannan lähtöä. Susu haluaa piristää ex-miestään ja ehdottaa, että tämä menisi suvun mökille toipumaan sydänsuruistaan. Miki myöntyy ja hyvästelee perheensä.

Susu on mielissään saatuaan auttaa Mikiä. Hän on iloinen, kun asiat ovat asettumassa myös Akin kanssa. Samaan aikaan sairaalaan tuodaan auton alle jäänyt, tajuton potilas. Susu järkyttyy tunnistaessaan potilaan.

4011: Susu ja Miki – feikitään yhdessä
4012: Ainolla oli kolme miestä
4013: Noel saa tabutuksia
4014: Linda ja Lyon King

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja