Juonipaljastuksia! Salkkarit-hahmo muuttaa pois Pihlajakadulta – löytyykin nälissään ja kylmissään parkkihallista

0:52
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatut elämät jatkuu jännittävin kääntein.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Linda kertoo Sampolle olevansa helpottunut, kun Mira on muuttamassa pois Pihlajakadulta, sillä kokee huonoa omaatuntoa Violalle valehtelusta. Samaan aikaan Viola vaatii Aarolta ja Jutalta selitystä ketkä kaikki tietävät Miran asumisesta heidän luonaan.

Lasse, Ismo ja Kalle huolestuvat, kun kuulevat rappuun Toivon itkevän pitkään Elinan ja Noelin asunnossa. He päättävät olla sekaantumatta asiaan. Noel ilmestyy ulos Toivo vaunuissa, ja miehet kehottavat tätä kertomaan, jos tarvitsee apua. Noel vakuuttaa selviävänsä ja lähtee ostoksille.

Vähän ajan päästä Lasse, Ismo ja Kalle hämmästyvät löydettyään Toivon kaupan pihasta ilman Noelia.

Cindy huolestuu käsi kipeänä majatalossa töitä tekevästä Sallasta ja soittaa Lassen auttamaan. Lasse delegoi homman Severille, joka on vain mielissään päästessään töihin Cindyn kanssa. Severi yrittää selvittää, tykkäsikö Cindy tämän salaisesta kukkalähetyksestä, mutta Henrik keskeyttää tilanteen.

Severi saa Cindyltä kehuja töissä ja saa idean jatkaa tämän salaista hurmaamista. Severi ostaa näyttävän timanttikorun ja käy sujauttamassa sen sviittiin Henrikin varmistaessa, että Cindy pysyy sen aikaa salissa.

Salla löytää timanttikorun ja luulee sen olevan Karilta. Samaan aikaan Severi ihmettelee, miksei Cindy ole löytänyt korua.

Viola esittää, että Miran kohtalo ei kiinnosta häntä enää. Linda suree Aarolle hänen ja Violan riitaa. Linda syyttää kaikesta Miraa, mutta muuttaa mielensä, kun hän löytää Miran nälissään ja kylmissään parkkihallista. Linda vie tytön turvaan työpaikalleen ja ilmoittaa asiasta Violalle.

Noel tunnustaa Lasselle ja Ismolle, ettei pärjää Toivon kanssa. Noel saa pienen toivonpilkahduksen, kun Ismolla on ehdotus tilanteen helpottamiseksi.


Susu allekirjoittaa Mikin hänelle toimittamat avioeropaperit ja on hyvillään, kun ero etenee konkreettisesti. Aki kysyy Susun suunnitelmia illalle, ja Susu suostuu viettämään iltaa Akin kanssa.

Linda ja Sampo viettävät iltaa yhdessä, ja Linda myöntää Sampolle hakeneensa työpaikkaa Interpolista. Sampo yllättää Lindan tarjoutumalla muuttamaan tämän mukana Ranskaan, sillä hän haluaisi katsoa, ilman paineita, mihin kaksikon suhde voisi edetä.

Salla ilakoi Sampolle yhteenpaluustaan Karin kanssa ja kehuu heidän suunnitelmansa Karin ja Lindan erossa pitämiseksi toimineen.

4006: Kun jäljelle jää vain Toivo
4007: Käädyllinen murhenäytelmä
4008: Salla on Suomen uusi riisuedustaja
4009: Tikka: Sukkula Venukseen?
4010: Kari ja interpolaarinen ilmamassa


Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja