Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Salkkareiden ex-rakastavaiset lohduttavat toisiaan – päätyvät läheisiin tunnelmiin

0:44
Kurkkaa Salkkareiden viikkoon!

Salatut elämät -sarjan perjantain jaksossa Linda ja Kari päätyvät läheisiin tunnelmiin.

Salkkareiden perjantain jaksossa Linda on suuttunut Jirille ja Evalle ja todennut toivovansa, että Eva olisi jäänyt Aaron mökille. Eva ja Jiri tyrmistyvät. Linda tajuaa laukoneensa liikaa.

Jiri ajautuu uuteen riitaan Lindan kanssa. Jiri myöntää, että valehteli Lindalle menoistaan, mutta ei silti pidä Lindan jatkuvaa epäluuloa oikeutettuna. Linda pahastuu, kun Jiri on jatkuvasti Evan puolella. Myöhemmin Linda pidättää sairaalassa öykkäröineen Karin ja suomii tätä, mutta saa lopulta itse haukut Karilta.

Toisaalla Eva harmistuu lisää, kun Nella ei halua pohtia raskauspäätöstä Evan kanssa. Muistot vankeudesta Aaron mökillä, Lindan ilkeät sanat ja Nellan nihkeys saavat Evan romahtamaan. Jiri lohduttaa kovia kokenutta Evaa, ja kaksikko on vähällä harrastaa seksiä. Jiri vetäytyy kuitenkin viime hetkellä, sillä ei halua pettää Lindaa.

Poliisiasemalla Linda murtuu oman paineensa alla, ja kun Kari saapuu nolona pyytämään anteeksi, ja näkee surullisen Lindan. Kari lohduttaa Lindaa, ja kaksikko päätyy läheisiin tunnelmiin.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja