Salaisessa paikassa elävä Julia Skripal astui julkisuuteen hermomyrkkyiskun jälkeen – tältä hän näyttää nyt

0:44

Venäläisen ex-agentin Sergei Skripalin tytär Julia Skripal astui eilen ensimmäistä kertaa julkisuuteen kameroiden eteen maaliskuun alussa Britanniassa tapahtuneen hermomyrkkyiskun jälkeen.

Julia ja Sergei löydettiin tiedottomina Salisburyn kaupungista maaliskuun neljäs päivä.

Katso videolta Julia Skripalin ensimmäinen esiintyminen julkisuudessa hermomyrkkyiskun jälkeen!

Hyvinvoivan näköisenä videolla puhuva Julia kertoo suoraan kameralle, kuinka iskusta toipuminen on ollut hidasta ja todella tuskallista. Ainoa ulospäin näkyvä jälki iskusta ja sen jälkeen annetusta hoidosta on hänen kaulallaan oleva arpi.

Julia ei halua edelleenkään kertoa yksityiskohtia tarkemmin iskusta tai saamastaan hoidosta.

– Olen kiitollinen kaikille ihanille Salisburyn sairaalan hoitajille. Ajattelen lämmöllä myös heitä, jotka auttoivat meitä kadulla iskun jälkeen.

Elämä jatkuu suojeltuna salaisessa paikassa

Julia Skripal pitää shokeeraavana sitä, että häneen ja hänen isäänsä kohdistunut hyökkäys toteutettiin nimenomaan voimakkaalla hermomyrkyllä.

Hän kuvaa tapahtunutta hänen maailmansa ylösalaisin kääntäneeksi tapahtumaksi. Eikä hänen elämänsä tule jatkossakaan tavallista olemaan.

Julia viettää elämäänsä Britanniassa Lontoossa salaisessa paikassa ja on Britannian hallituksen suojeltavana. Hän kuitenkin toivoo jossain vaiheessa pääsevänsä takaisin Venäjälle, vaikka Britannia ja länsimaat syyttävät iskusta Venäjää. Venäjä on kiistänyt osallisuutensa iskuun.

Julia sanoo videolla toivovansa yksityisyyttä itselleen ja isälleen eikä halua kommentoida asiaa julkisesti sen enempää.

– Keskityn nyt itseni ja isäni tervehtymiseen, hän päättää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja