Mainos

Saksan jalkajousimurhien epäillään liittyvän keskiaikaiseen seksikulttiin – uhrin järkyttynyt isä: "Miten joku voi kuukaudessa manipuloida toista sillä tavoin"

0:42

Saksan Passaussa jalkajousella murhattu mies johti ilmeisesti kulttia, jossa hän kohteli naisia kuin orjia, kertoo saksalaismedia. Tutkijat epäilevät, että kaikki kuolleet kuuluivat seksikulttiin, johon liittyi myös keskiaikaharrastus, kertoo tv-kanava RTL.

Sen mukaan kulttia olisi johtanut Torsten W:ksi kutsuttu mies, joka oli yksi Passaun hotellista jalkajousella ammuttuna löydetyistä.

Poliisi selvittää tapausta tappona ja itsemurhana. Se uskoo Farina C:ksi kutsutun naisen ampuneen Torsten W:n ja tämän kumppanin Kerstin E:n näiden pyynnöstä ja sitten tappaneen itsensä samalla jalkajousella.

Poliisi arvioi tutkinnan jatkuvan vielä viikkoja.

Lisäksi poliisi epäilee myös kahden Wittingenistä Ala-Saksista kuolleina löytyneen naisen kuuluneen samaan kulttiin. Heidän kuolemansyitään tutkitaan yhä. Poliisin mukaan naiset olivat olleet kuolleina jo useita päiviä eikä jalkajousilla ollut osuutta asiaan.

Sai häädön lyötyään vuokraisäntää

Bild-lehden haastatteleman entisen vuokraisännän mukaan Torsten W oli komentanut kanssaan asunutta naisparia karkeaan sävyyn. Vuokraisännän mukaan naiset pitivät päänsä kumarassa ja käyttäytyivät kuin orjat.

Vuokraisännän mukaan Torsten W:llä oli myös koira, joka oli useamman kerran purrut muita koiria hengiltä.

Lopulta Torsten W ja naiset saivat häädön, kun Torsten oli lyönyt vuokranantajaa.

RTL puolestaan haastatteli pariskuntaa, joka uskoi toisen Wittingenistä löytyneen naisen olleen heidän tyttärensä. Heidän mukaan Carina U:ksi kutsuttu tytär oli hurahtanut Torsten W:n opetuksiin vuosia aiemmin ja katkaissut yhteyden vanhempiinsa.

Vanhempien mukaan Carina U oli tavannut Torsten W:n itsepuolustuskursseilla, ja pian ennen iloisesta tyttärestä oli tullut ahdistunut ja syrjäänvetäytyvä.

–  En vieläkään tajua, miten joku voi 4–6 viikon aikana manipuloida toista sillä tavoin, Carinan isä sanoi RTL:lle.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja