Mainos

Saksan jalkajousisurmissa todella outoja yksityiskohtia: Kolme kuollutta olivat ritariyhdistyksen jäseniä – satojen kilometrien päästä löytyi lisää ruumiita, jotka linkittyvät tapaukseen

Saksassa viikonloppuna tapahtuneista jalkajousisurmien taustalta on paljastunut yhteys kansainväliseen ritariyhdistykseen ja satojen kilometrien päästä löydettyihin ruumiisiin.

Saksalaisen Bild-lehden mukaan kaikki kolme majatalon hotellihuoneesta löytynyttä henkilöä olivat kansainvälisen ritarijärjestön jäseniä. Merkur-lehti taas kertoo heidän olleen kiinnostuneita keskiajasta. Yksi heistä omisti tiettävästi keskiaikaisiin välineisiin keskittyneen myymälän.

Jalka- eli varsijousi on keskiajalla käytetty ase.

Etelä-Saksasta lähellä Passaun kaupunkia sijaitsevasta majatalosta löydettiin lauantaina kolme ruumista, joissa oli kaikissa jalkajousen nuolia. Kuolleiden joukossa oli kaksi kolmekymppistä naista ja yksi viisikymppinen mies.

Kolmikko oli tiettävästi matkalla takaisin Itävallasta, mistä he olivat ostaneet huoneesta löytyneet jalkajouset. Toistaiseksi ei ole tarkkaa tietoa, miten he tunsivat toisensa.

Poliisin mukaan tapaukseen ei epäillä liittyvän ulkopuolisia henkilöitä.

Kuolleen naisen asunnosta löytyi kaksi ruumista

Tapaus muuttui entistä erikoisemmaksi maanantaina. Satojen kilometrien päästä Wittingenin kaupunginsta löydettiin yksityisasunnosta kaksi ruumista, joiden epäillään liittyvän jalkajousisurmiin.

Saksalaismedian mukaan toinen hotellihuoneesta löydetyistä naisista asui Wittingenin asunnossa. Passauer Neue Zeitung -lehti kertoo, että poliisi oli menossa asunnolle kuolemantapauksen takia, mutta kukaan ei avannut ovea. Naapurit kertoivat poliisille tämän jälkeen, ettei asunnossa ollut ollut liikettä hetkeen ja että asunnosta oli tullut outo haju.

Tämän jälkeen poliisi löysi asunnosta kaksi kuollutta naista, joista toinen on saksalaismedian mukaan jalkajousisurman yhden uhrin sisko.

Saksan poliisi ei ole täsmentänyt, miten asunnosta löydetyt henkilöt olivat kuolleet. Jalkajouset eivät kuitenkaan liittyneet heidän kuolemaansa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja