Mainos

Saksalaisnaiset yrittivät salakuljettaa ruumiin lentokoneeseen

Britannian poliisi on pidättänyt kaksi saksalaisnaista yrityksestä salakuljettaa ruumis lentokoneeseen.

91-vuotiaan Kurt Willi Jarantin leski ja tytär väittivät miehen nukkuvan, kun he yrittivät saada tämän läpi lentokentän lähtöselvityksestä Liverpoolissa lauantaina. Ruumis oli pyörätuolissa ja kasvoja peittivät aurinkolasit.

Huijaus meni aluksi läpi, sillä lentokentän virkailijat auttoivat ”nukkuvan” miehen taksista pyörätuoliin kolmikon saapuessa. Lopulta virkailijoiden epäilykset kuitenkin heräsivät ja he koettivat vanhuksen pulssia todeten tämän olevan kuollut.

Poliisi otti kiinni miehen lesken Gitta Jarantin ja tyttären Anke Anusicin, joita epäillään kuolemantapauksen ilmoittamatta jättämisestä. Heidät on vapautettu takuita vastaan.

Luoteis-Englannissa asuvat naiset ovat kieltäneet syytökset siitä, että mies olisi ollut jo kuollut ennen lentokentälle tuloa. Kolmikon tarkoituksena oli lentää Britanniasta Saksaan.

Lääkärin mukaan ruumis oli kuitenkin ollut kuolleena yli 24 tuntia, kun asia huomattiin.

- Luulevatko he (poliisi), että kantaisimme kuollutta henkilöä 24 tunnin ajan, ihmettelee 41-vuotias Anusic Britannian yleisradioyhtiö BBC:lle. - Sehän on naurettavaa. Isäni liikkui ja hengitti (ennen kentälle menoa).

Anusic ja hänen äitinsä kertovat luulleensa vanhuksen nukkuvan, koska tämän silmät olivat kiinni.

(MTV3 - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.