Mainos

Sairaalassa raiskausta yrittänyt ja elintään heilutellut syytteeseen useista rikoksista petoksista puristeluihin – osa tehty alaikäisenä

10:19

Hämeenlinnalaissairaalassa tapahtuneesta raiskauksen yrityksestä ja paljastelusta tuomittu mies on nyt syytteissä lukuisista muista rikoksista.

Video: Nuorisorikollisuus puhuttaa toistuvasti. Huomenta Suomessa kerrottiin, raaistuuko suomalainen nuorisoväkivalta.

Sairaalassa tehdyssä rikoksessa mies oli naamioitunut hoitajan asuun ja sen turvin pyrki raiskaamaan sairaalassa potilaana olleen naisen.

Nytkin miestä epäillään seksuaalirikoksista. Hänen syytetään tämän vuoden helmikuussa puristelleen kahta naista esimerkiksi takapuolesta ja rinnoista. Toinen naisista oli tekohetkellä töissä työpaikallaan videovuokraamossa. Hänen syytetään myös ottaneen sukupuolielimensä esille lähijunassa.

Syyte: Myi kannabista ja pakeni poliisia hurjaa vauhtia

Miehen syytetään myös syyllistyneen petoksiin, niiden yrityksiin ja niihin liittyviin väärennyksen kaltaisiin oheisrikoksiin, joissa hän olisi toisen henkilön tietoja hyväksikäyttämällä pyrkinyt tilaamaan esimerkiksi älypuhelimia tämän tietämättä.

Häntä syytetään myös varkauksista, kannabikseen liittyvästä huumausainerikoksesta ja poliisin pakenemisesta varastetulla autolla.

Puukkoa, kaasua ja vangin pakeneminen

Syyte on tullut myös näpistyksen yhteydessä tapahtuneesta painista järjestyksenvalvojien kanssa. Mies oli syytteen mukaan tavoitellut tilanteessa puukkoa ja onnistunut pakenemaan järjestyksenvalvojien käyttämästä pippurisumutteesta huolimatta.

Miestä syytetään myös vangin karkaamisesta, tämän yritettyä paeta virkavallalta toukokuussa palatessaan käräjäoikeudesta vankilaan.

Mies oli vielä 17-vuotias petosrikosten ja järjestyksenvalvojien kanssa käydyn käsikähmän aikaan. Niiden osalta hänen syytetään rikoksista nuorena henkilönä.

Syyttäjä vaatii miestä tuomittavaksi teoista vankeusrangaistukseen. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja