Mainos

Pasilan junatyöntäjällä kontollaan kovaa väkivaltaa ja käsittelyä odottava huumerikossyyte – piteli nakkikioskitappelussa uhria paikalla toverin potkiessa päähän

6:59
MTV Uutiset Live oli paikalla Pasilan asemalla, jossa tapausta ja junaturvallisuutta käydään läpi VR:n edustajan kanssa

Pasilassa sivullisen junan alle työntämisestä ja paon estämisestä epäilty mies on tuomittu aiemmin muun muassa törkeästä pahoinpitelystä, selviää käräjäoikeuden tiedoista.

Miehellä on muun maussa kontollaan Espoossa vuonna 2014 tapahtuneet pahoinpitely ja törkeä pahoinpitely. Grillikioskilla alkaneesta nahistelusta sytykkeensä saaneessa törkeässä pahoinpitelyssä mies oli paininut toisen, entuudestaan hänelle tuntemattoman miehen kanssa, ja pitänyt tätä paikoillaan toisen henkilön potkiessa tätä päähän.

Uhrin leukaluun pääliitos halkesi, minkä lisäksi hänelle seurasi useita muita vammoja esimerkiksi hampaisiin.

Samassa yhteydessä mies oli myös lyönyt toista miestä niin, että tämä menetti tajuntansa ja kaatui maahan. Pahoinpitelystä seurasi uhrille kipua ja musta silmä.

Mies tuomittiin pahoinpitelystä 1 vuoden 3 kuukauden ehdolliseen vankeuteen ja maksamaan uhreille tuhansien eurojen korvaukset.

Kannabisviljelmä ja suhdesotkuja

Vuonna 2015 mies oli viljellyt kannabista, mutta tämä oli saatu vesiviljelmineen kiinni ennen sadon valmistumista ja myyntiä.

Mies oli tavoitellut 15 kasvin satoa ja viljellyt oikeuden käsityksen mukaan kasveja myyntitarkoituksessa. Hän sai huumausainerikoksesta 60 päivä ehdollisen tuomion.

Miehellä on tiettävästi nytkin vireillä huumausainerikosasia, jota olisi määrä puida käräjäoikeudessa kesäkuussa.

Mies on ollut tekemisissä virkavallan kanssa myös aiemmin, sillä häntä on syytetty muun muassa vahingonteoista ja varkaudesta.

Erikoinen suhdesotku

Myös tämän henkilökohtaisessa elämässä on ilmeisesti ollut turbulenssia, koska tämän lapsen äiti ja sittemmin aviopuoliso oli vaatinut lähestymiskieltoa vedoten väitettyyn pahoinpitelyyn ja häiritsevään viestittelyyn ja käytökseen.

Lähestymiskieltoa ei määrätty, oikeuden pitäessä sitä merkittävin osin perusteettomana. Oikeuden mukaan nainen oli käyttänyt lähestymiskieltoa ja sen uhkaa miehen taivutteluun haluamiinsa päätöksiin.

Nyt mies on Pasilan tapahtumien johdosta vangittuna todennäköisin syin epäiltynä tapon yrityksestä ja virkavallan väkivaltaisesta vastustamisesta.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja