Sairaalan parkkiin jätetty BMW hinattiin pois ja paalattiin omistajan ollessa leikkauksessa – korvaussumma naurattaisi, jos se ei itkettäisi

1:35

Sairaalaan parkkipaikalle pysäköity auto hinattiin pois ja romutettiin sillä välin, kun omistaja oli nilkkaleikkauksessa samaisessa sairaalassa.

Pääkuvan video: Filippiinien presidentti tuhosi 5,5 miljoonan dollarin edestä luksusautoja

Herra G oli saapunut walesilaiseen Wrexhom Maelorin sairaalaan nilkkaleikkaukseen. Hän pysäköi 323-mallisen BMW:nsä lasaretin parkkipaikalle, mutta palatessaan autolleen kolmea päivää myöhemmin, hän huomasi sen kadonneen.

Mies ilmoitti asiasta poliisille, jolta ei kestänyt kauaa selvittää, mihin auto oli päätynyt. Kaupunki oli tuntemattomaksi jääneestä syystä luullut autoa hylätyksi ja näin ollen hinauttanut sen pois. Valitettavasti auto myös romutettiin sen enempää kyselemättä.

– Olin täysin järkyttynyt ja hämmentynyt, miten he veivät autoni, joka on rekisteröity minulle ja kotiosoitteeseeni, mies tilitti BBC:lle.

Marraskuussa 2016 tapahtunutta mokaa selvittäneet tutkijat havaitsivat, ettei kaupunki ollut yrittänyt ottaa auton omistajaan yhteyttä millään tavalla ennen romuttamista. 

Kaupunki määrättiin korvaamaan herra G:lle 2 750 puntaa eli reilut 3 100 euroa. Tämä ei omistajaa juurikaan lohduttanut, sillä vaikka aikoinaan 14 000 punnalla ostetun auton arvo olikin jo laskenut runsaasti, oli hän korjannut sitä hiljattain 2 500 punnalla ja takakontissakin oli työkaluja noin 2 000 punnan arvosta.

BBC:n mukaan kaupunki on tehnyt muutoksia käytäntöihinsä, ettei vastaavaa pääsisi enää tapahtumaan.

Lähde: BBC

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja