Hyväuskoiset miehet kokivat elämänsä järkytyksen: Jos joku tarjoaa ilmaista autoa, tulisi hälytyskellojen soida ja kovaa

Pelottava video leviää TikTokissa: Sovellus neuvoi teinitytöt rannalle – paikalta löytyi ruumiin osia matkalaukussa 0:16
TikTokissa levisi vuosi sitten pelottava video – EI HERKILLE: Teinitytöt löysivät seattlelaiselta rannalta matkalaukun, jonka sisällä oli ruumiiden osia.

Näinköhän tämä oli viimeinen kerta, kun nämä miehet koskivat mihinkään "ilmaiseksi" mainostettuun.

Yhdysvaltain Mississippissä sijaitsevan Copiahin piirikunnan sheriffi Byron Swilley kertoo paikallisen WLTB-kanavan haastattelussa 34-vuotiaan miehen ruumiin löytyneen viikonloppuna epätavanomaisella tavalla.

Lähelle romuttamoa hylätty auto oli kiinnittänyt paikallisten huomion viime viikon lopulla. Romuttamon työntekijät arvelivat, että joku oli ollut tulossa myymään huonokuntoista autoaan heille, mutta kärry olikin jättänyt tielle vähän ennen määränpäätä.

Auton kerrotaan seisseen tienposkessa koko lauantain, mutta sunnuntaiaamuun mennessä se oli tipotiessään.

Auton yhtäkkisen häviämisen taustalla oli hyväuskoinen mieskaksikko, joka oli iskenyt autoon silmänsä siihen kiinnitetyn houkuttelevan viestin vuoksi. Lapussa luki "ilmainen auto", eivätkä he voineet vastustaa kiusausta, sillä avaimetkin olivat virtalukossa.

Sen enempää epäröimättä he ajoivat auton perheenjäsenen kotipihaan, jossa ryhtyivät tutustumaan uuteen autoonsa tarkemmin. Takakontin avaaminen tarjosi kuitenkin järkytyksen, sillä tavaratilassa makasi alaston ruumis.

Toistaiseksi ei ole tietoa, mikä aiheutti takakonttiin sullotun 34-vuotiaan miehen kuoleman, mutta viranomaisten mukaan hänessä ei ollut ulkoisia väkivallan merkkejä. Viimeinen havainto miehestä oli tehty perjantai-iltana.

Auto kuului tiettävästi uhrille.

Lähde: WLBT

Lue myös:

    Uusimmat