Mainos

Kaupunki hinautti toimivan, laillisesti pysäköidyn auton ja sanoi romuttaneensa sen

Toisinaan hylättyjen autojen siirtämistä saa odotella kuukausikaupalla. Englantilaiskaupungin toimintaa ei voi kuitenkaan syyttää ainakaan hitaudesta.

Pohjois-Englannin Colburnissa asuva Ben Tiller osti hieman elämää nähneen Subaru Legacyn. Hänen tarkoituksena oli kunnostaa auto ja myydä se eteenpäin pienellä voitolla, mutta kaupunki puuttui peliin.

Ostoksesta ei ollut ehtinyt kulua pitkään, kun Tiller huomasi autonsa kadonneen. Auto oli pysäköity yksityisalueelle luvallisesti, joten Tiller luonnollisesti ilmoitti auton varastetusti.

Kahta kuukautta myöhemmin poliisi kertoi Tillerille, että autoa ei suinkaan ollut varastettu, vaan kaupunki oli hinauttanut sen pois. Soitettuaan kaupungille Tiller sai kuulla, että auto oli jo romutettu. Ei ole vaikea kuvitella, mitä miehen päässä liikkui tuolla hetkellä.

Lähempi tarkastelu kuitenkin osoitti, että autoa ei oltukaan vielä kaikeksi onneksi romutettu. Mutta mikäli luulit, että tarina päättyy tähän ja Tiller sai autonsa takaisin, olet väärässä.

Vaikka auto olikin vielä ehjä, oli se kuitenkin jo ehditty merkata kaikkiin järjestelmiin tuhotuksi. Autoa ei virallisesti ollut enää olemassa, eikä sillä tietenkään saanut ajaa. Tiller yritti saada viranomaiset palauttamaan auton liikennekäyttöön, mutta sekään ei oikein ottanut onnistuakseen.

Lopulta kaupunki myönsi virheensä, mutta kesti vielä viikko ennen kuin auto palautettiin omistajalleen. Auto oli tosin aiempaakin rujommassa kunnossa.

***

0:41

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.