Mainos

Autovuokraamon hätä: Satojen tuhansien arvoinen Lamborghini katosi mystisesti Ikean parkkipaikalta

Yli 250 000 punnan, eli noin 280 000 euron arvoisen Lamborghinin Sveitsin Zürichista vuokrannut nainen oli ehtinyt ajaa sillä lähes tuhat kilometriä ympäri Eurooppaa, ennen kuin auto katosi mystisesti lontoolaisen Ikean parkkipaikalta.

Sveitsiläisen luksusautoja vuokraavan yrityksen, Swiss Luxury Car Rentalin mukaan musta Lamborghini Huracán Spyder oli annettu vuokralle perjantaina. Auton oli vuokrannut nelikymppinen nainen, joka oli käyttänyt vuokrauksen yhteydessä irlantilaista henkilöllisyystodistusta. Asiakas oli yrityksen mukaan suunnitellut ajavansa autolla ranskalaiskaupunki Strasbourgissa sijaitsevaan tapaamiseen ja sieltä takaisin. Näin ei kuitenkaan koskaan käynyt. 

Kertomansa matkan sijaan nainen oli huristellut tällä yli 320 km/h kulkevalla autolla ympäri Eurooppaa, kunnes se katosi mystisesti keskellä Lontoota. Viimeinen havainto autosta on Pohjois-Lontoossa sijaitsevan huonekalujätti Ikean parkkipaikalta sunnuntaina iltapäivä viiden aikoihin.

Henkilöllisyystodistusta epäillään väärennökseksi

Yrityksen toimitusjohtajan Adriano Scheiwillerin mukaan nainen oli tyylikkäästi pukeutunut ja hänellä oli mukanaan matkalaukku. Yritys on luvannut palkita 4500 eurolla kenet tahansa, joka palauttaa tämän 280 000 euron arvoisen auton yritykselle.

– Se on iso menetys ja toivon, että vakuutusyhtiö korvaa tämän, Scheiwiller kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Brittiläiset poliisit eivät ole vielä tehneet mitään, eikä naisen puhelin ole enää käytössä.

Ennen auton mystistä katoamista asiakas oli jättänyt yritykselle pantiksi henkilöllisyystodistuksensa sekä 2500 sveitsin frangia, eli noin 2200 euroa. Toimitusjohtaja kuitenkin epäilee, että naisen henkilöllisyystodistus olevan väärennetty.

Lähteet: Standard, TheSun

***

16:38

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.