Säikähtäisitkö tätä? Jennyn parvekkeella asuva "Matti" sai ylleen pelottavan asun halloweenin kunniaksi

1:25

Halloween lähestyy ja monet suomalaiset ovat koristelleet kotejaan ja pihojaan hauskoilla ja pelottavilla tavoilla. Hauska esimerkki on jo pieneksi ilmiöksi noussut suolahtelaisen Jennyn Matti-mallinukke.

Katso yllä olevalta videolta, miltä näyttää puolestaan Marian kauhuteemaisessa kodissa halloweenina!

Suolahdella kerrostalon ensimmäisen kerroksen parvekkeella ohikulkijoita odottaa pelottava näky, joka tosin lähikoulun lapsia myös naurattaa. Se on Matti-nimen saanut mallinukke, jolle Jenny on pukenut "veriset" vaatteet ja maskin, toisessa kädessä on jouluvalot, toisessa leipäveitsi.

Huvitusta lähialueen lapsissa mallinukke herättää myös siksi, että Matti ei ole heille uusi tuttavauus. Mallinukke on nimittäin katsellut Jennyn parvekkeelta ohikulkijoita jo pidemmän aikaa.

– Sain idean Mattiin, kun tästä tuli ilmoitus Roskalava-ryhmään, että hakekaa pois. Äiti toi Matin minulle, ja en keksinyt sille muuta paikkaa kuin parveke, Jenny kertoo MTV Uutisille.

Istuessaan iltaa Jenny alkoi kaverinsa kanssa keksiä Matille erilaisia asuja. Kuvia hän alkoi julkaista suosittuun Facebook-ryhmään, ja nyt Matilla on jopa oma Instagram-tili.

Mallinukella on ollut päällään muun muassa saduista tutun Lumikin asu sekä värikkäitä vaatteita. 

– Matti-juttu lähti vähän käsistä, se sai enemmän huomiota kuin ensin ajateltiin. Innostuin Matista juuri sen takia, miten niin yksinkertainen objekti kuin mallinukke parvekkeella voi tuottaa hyvää energiaa ihmisille. Lapset koulun pihassa – ja vähän aikuisetkin – odottaa, mitä seuraavaksi keksin laittaa sen päälle, Jenny selittää.

Veitsi vaihtui porkkanaan

Jenny tunnustaa, että hän rakastaa halloweenia, ja kotia tulee sen kunniaksi myös koristeltua. Niin Matti on myös saanut juhla-asun päälleen.

– Matti on saanut suurimmaksi osaksi mukavaa ja positiivista palautetta, mutta on se myös muka hiukan erikoinen – tai ainakin omistaja on – ja liian pelottava, Jenny kertoo.

Osa ohikulkijoista pitikin Matin halloweenasua hiukan liian pelottavana. Nyt veitsi Matin kädestä on vaihtunut porkkanaan ja vieressä on ketsuppipullo.

– Laitoin Matin viereen ketsuppipurkin niin näyttää, että on roiskinut päälleen ketsuppia, Jenny sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja