85-vuotiaan seniorin halloween-koristeet olivat liian vakuuttavat – pelästynyt ohikulkija soitti hätänumeroon

Ohikulkija soitti Yhdysvalloissa hätänumeroon luultuaan seniorin tekemiä Halloween-koristeita aidoiksi. Mies oli luonut pihalleen lento-onnettomuuden tapahtumapaikan, kertoo muun muassa Fox45 Now.

Katso yllä olevalta videolta ohjeet kurpitsan kaivertamiseen!

Ohion paikallinen pelastuslaitos ja viranomaiset saivat vastikään hälytyksen erään armeijan veteraanin pihalle. Huolestunut ohikulkija oli luullut, että miehen tekemät pelottavat Halloween-koristeet olivat aitoja.

85-vuotias Delbert Holsinger oli rakentanut pihalleen lentokoneonnettomuuden tapahtumapaikan koristeeksi. Hajonneen ja väärinpäin olevan pienlentokoneen osista tuli ulos muun muassa luuranko ja noita.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hälytys yllätti

Holsinger kertoo paikallisille uutislähteille, että hän on aina rakastanut lentämistä ja pienlentokonetta hän oli säilyttänyt perävaunussaan jo vuosia. Halloweenin kunniaksi mies oli päättänyt pitää lentokoneen osilla vähän hauskaa.

Seniori oli kuitenkin yllättynyt, että joku oli luullut hänen pilalla tehtyä lento-onnettomuuttaan hätätilanteeksi.

– Jokainen, jolla on vähänkin järkeä... Päivänvalossa voi nähdä, millaisessa kunnossa sen on, Holsinger sanoi.

– Minusta on itseasiassa hauskaa, että joku teki niin, koska se on vain koriste, sanoo myös seniorin naapurissa asuva 12-vuotias Piper Johnson.

Holsinger kertoo, ettei kuitenkaan aio tapahtuneen seurauksena poistaa koristeitaan, vaan hänellä on pikemminkin suunnitelmia niiden parantamiseksi. Mies kertoo aikovansa lisätä esimerkiksi noidanluudan lentokoneen lähelle luodakseen vaikutelman, että lentokone törmäsi lentävään noitaan.

Lento-onnettomuuden lisäksi Holsingerin talon takana metsässä on koristeena liiketunnistimella varustettu 2,7 metriä pitkä dinosauruksen luuranko, joka karjuu ja valaistuu liikettä havaitessaan.

Lähteet: FoxNews, Fox45 Now

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja