Mainos

Sai lennolla vammoja intiimialueille – teini haastoi lentoyhtiön oikeuteen

Kuumien juomien tarjoaminen lentokoneessa voi olla riskialtista puuhaa.  Nyt yksi kuuma kahvikupillinen on johtanut siihen, että lentoyhtiö on haastettu oikeuteen.

Rhett Butler, 16, syyttää lentoyhtiö Virgin Australiaa saatuaan palovammoja, rakkuloita ja arpia reisiinsä, jalkoväliinsä, intiimialueilleen ja vatsanseudulleen. Vammat aiheutuivat kuumasta kahvista, joka kaatui hänen syliinsä 15 tunnin lennolla Los Angelesista Sydneyyn toukokuussa 2015.

Butlerin tarjotin oli ilmeisesti viallinen ja alaspäin kallistunut. Niinpä se ei ollut lainkaan otollinen alusta kahvikupille. Kahvi kaatui vain hetki koneen nousun jälkeen. Butlerin Brian-isä auttoi poikaa parhaansa mukaan lennolla. Väitteiden mukaan matkustamohenkilökunta ei tehnyt mitään auttakseen. 

– Se oli tuskallista, ja luultavasti pahinta kipua, jota olen koskaan tuntenut, Butler kertoi lakimiehensä välittämässä tiedotteessa.

– Se osui vatsaan, jalkoväliin ja jalkoihini. Juoksin vessaan ja isä alkoi välittömästi laittaa kylmää vettä palokohtiin, Tuulen viemää -romaanin sankarihahmon mukaan nimetty poika kertoo. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Perheen edustaja kertoi Metro-sivustolle, että Butler tunsi olonsa nöyryytetyksi joutuessaan kulkemaan vessaan parantelemaan vammojaan. Vammoilla kesti kolme kuukautta parantua, mutta henkinen toipuminen kestää edustajan mukaan pidempään.

Virgin Australia on vahvistanut tapahtuneen Mashable-sivsutolle, mutta ei suostu kommentoimaan sitä.

***


Lähteet: Mashable, Metro

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.