Nainen sai kolme miljoonaa läikkyneestä kahvista

Naiselle maksettiin kolmen miljoonan dollarin korvaukset pikaruokaketjulta – läikkynyt kahvi aiheutti tuskaisia ihonsiirtoja ja viikkojen sairaalahoidon
Dunkin' Donuts joutui korvaamaan asiakkaalle messevät korvaukset kahvin läikkymisestä.

Yhdysvalloissa iäkäs nainen poltti ihonsa vakavasti kuuman kahvin kaaduttua hänen syliinsä. Pikaruokaketju tuomittiin vastuuseen tilanteesta ja se joutui maksamaan tuhdit korvaukset naiselle.

Georgialaisen 70-vuotiaan naisen elämä muuttui dramaattisesti viattoman kahvihetken yhteydessä Dunkin’ Donuts -pikaruokaravintolassa vuonna 2021.

Naisen tilaaman kahvikupin kansi oli kiinnitetty virheellisesti ja tulikuuma juoma kaatui naisen syliin tuottaen vakavia palovammoja reisien, nivusten ja vatsan alueelle.

Nainen joutui viikkojen ajaksi sairaalahoitoon toisen ja kolmannen asteen palovammojen vuoksi. Pahoin vammautuneet ihoalueet vaativat ihosiirtoja. KameraOne kertoo, että hoitojen päätteeksi kivut varjostavat yhä naisen elämää ja muun muassa kävely on haastavaa.

Pelkästään sairaalahoitoihin nainen on joutunut käyttämään noin 200 000 dollaria.

Naisen lakiedustajat ovat sitä mieltä, että kahvi läikkyi ravintolassa, koska kahvikupin kansi oli kiinnitetty virheellisesti.

Oikeus tuomitsi yhtiön maksamaan naiselle kolmen miljoonan dollarin eli noin 2,8 miljoonan euron korvaukset.

Tapaus ei ole Yhdysvalloissa ainut laatuaan, sillä pikaruokaketjut ovat aiemminkin joutunet korvaamaan valtavia summia kuumien juomien läikkymisistä asiakkailleen.

Muun muassa pikaruokaketju McDonald’s on joutunut samankaltaiseen tilanteeseen: tuolloin kuuma kahvi kaatui sanfranciscolaisen iäkkään naisen syliin aiheuttaen vakavia palovammoja.

Lue myös:

    Uusimmat