Mainos

Sara antoi lentokoneessa bisnesluokan peiton pojalleen – syyttää nyt lentoyhtiötä asiattomasta käytöksestä

Nainen syyttää panamalaista lentoyhtiötä asiattomasta käytöksestä.

Sara Celeste Farfan Garcia oli lentämässä Panama Citysta Limaan kesäkuussa 2017, kun hänet heitettiin ulos lennolta, kertoo Yahoo! News. Valituksen lentoyhtiöstä nainen kirjoitti Facebookiin.

Garcia on jäsenenä lentoyhtiön asiaohjelmassa, jonka ansiosta hän pääsi bisnesluokkaan. Garcian poika ja muut sukulaiset kuitenkin jäivät turistiluokkaan.

Kun Garcia meni ojentamaan pojalleen peittoa, jonka sai bisnesluokassa, lentoemäntä esti toiminnan. Garcia väittää, että lentoemo oli hänelle töykeä, ja myös tönäisi häntä. Naisen mukaan lentoemo soitti poliisin, joka saattoi koko perheen ulos lennolta. 

Nyt Garcia aikoo vaatia lentoyhtiöltä korvauksia lapsensa ”psykologisista vammoista”. Hän syyttää lentokoneen henkilökuntaa myös vammojen teeskentelemisestä ja väittää heidän "teeskennelleen ontumista".

"Tilanteen seurauksena henkilökuntamme jäsen sai fyysisen vamman"

Lentoyhtiön kertomus tilanteesta on aivan toisenlainen: sen tiedotteessa Garcian käytöstä kuvataan häiritseväksi ja aggressiiviseksi.

– Tilanteen seurauksena henkilökuntamme jäsen sai fyysisen vamman, jonka vahvisti lääkäri, joka hoiti häntä lennon laskeuduttua, lentoyhtiö kuvaa.  

Yhtiön mukaan lapselta ei viety peittoa Garcian kuvailemalla tavalla, eikä yhtiö "uhannut naista pidätyksellä" peiton antamisen vuoksi.

– Poliisin läsnäolo koneen laskeutumisen jälkeen, jonka joku videoi, oli vain seurausta turvallisuusprosessista, joka aktivoitui matkustajan käytöksen seurauksena.

Yhtiö pahoittelee sitä, että muiden matkustajien piti todistaa ikävää tilannetta lennolla. Yhtiö on myös tehnyt valituksen Garciasta.

Jos päivitys videoineen ei näy, voit katsoa sen täältä.


Lähde: Yahoo.com

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.