Lapsi potki lentomatkan ajan – henkilökunta haukkui tilanteesta valittaneen naisen

1:22

Sally Canarion lentomatka muuttui painajaiseksi, kun vieressä istunut lapsi potki häntä useita kertoja kylkiin.

Yllä olevalla videolla vieraillaan matkustajakoneen ohjaamossa!

Amerikkalaisen Sally Canarion lentomatka ei ollut miellyttävä kokemus. Nainen matkusti Delta-lentoyhtiön koneella Yhdysvalloissa, kun hän joutui kanssamatkustajan häiriköimäksi.

Canarion vieressä istunut lapsi potki häntä useita kertoja kylkiin, kertoo The Sun.

Väittää saaneensa vaurioita kylkiinsä ja rintalastaansa

Canario yritti saada lennolla nukutuksi, mutta vieressä matkustanut lapsi sai uhmakohtauksen yrittäessään nukahtaa. Lapsi potki Canariota useita kertoja.

Canario väittää saaneensa vaurioita kylkiinsä ja rintalastaansa potkimisen vuoksi. Vauriot tulevat paranemaan, mutta kokemus jäi silti ikävänä Canarion mieleen.

Stuertin vastaus: En ole lapsenvahti

Tilanteen sattuessa Canario yritti saada lentohenkilökunnalta apua. Sitä ei kuitenkaan kuulunut.

– Kutsuin paikalle stuertin, jotta voisin raportoida heille loukkaantumiseni. Miehen vastaus oli "en ole lapsenvahti, teidän kahden täytyy sopia tämä asia. Tämä lento on täynnä. En ota vastaan loukkaantumisraportteja... Sinä et ole loukkaantunut. Kuulin, että aiheutat ongelmia ja häiriköit vieressäsi olevaa perhettä", Canario kuvaa.

Lapsen äiti kertoi stuertille, ettei väite ole totta. 

Lentoyhtiö on pahoitellut tilannetta

Canario ei syytä ongelmista vieressään istunutta perhettä, vaan lentoyhtiötä. Lapsen äiti kertoi Canariolle, että perhe oli ostanut alennusliput, joilla matkustavat matkustajat eivät saa valita paikkojaan ajoissa. Siksi perheen isä istui kaukana lapsestaan.

– Jos olisin tiennyt, että hänen aviomiehensä on lennolla, olisin ilolla vaihtanut paikkaa hänen kanssaan ja säästänyt itseni tältä kivuliaalta vammalta ja helvetilliseltä painajaiselta, Canario sanoo.

Lentoyhtiö on pahoitellut tilannetta Canariolle ja luvannut selvittää asian.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja