Mainos

Sai ensimmäisen lapsensa jo 14-vuotiaana – nyt teinitytöllä on jo seitsemän lasta

Seitsemän lasta on iso katras kenelle tahansa huollettavaksi. 17-vuotias teiniäiti tahtoo hallituksen avulla varmistaa, ettei hänen lapsilukunsa enää kasva.

Argentiinalainen Pamela Villarruel sai ensimmäisen lapsensa jo 14-vuotiaana. Nyt 17-vuotias Pamela on jo seitsemän lapsen äiti. Vasta täysi-ikäisyyden kynnyksellä oleva nuori nainen asuu vanhempiensa pienen talon olohuoneessa ja toivoo saavansa luvan leikkaukseen, joka estää häntä enää saamasta lisää lapsia.

Perheensä luona asuvan tytön Magdalena-äiti työskentelee ilman vapaapäiviä voidakseen taloudellisesti pitää huolta tyttärestään ja tämän seitsemästä lapsesta. Taloudellisen ahdingon vuoksi tytön äiti onkin pyytänyt, että tytön munatorvet katkaistaisiin, jotta tyttö ei vahingossakaan saisi enää lisää lapsia. Koska tyttö ei käytä ehkäisyä, leikkaus on ainoa keino varmistaa, ettei perheen lapsiluku enää kasva entisestään. Pamelan äiti sanoo, ettei heillä ole varaa enää yhteenkään lapseen.

Teiniäiti on synnyttänyt jo kahdet kolmoset

Ensimmäisen poikalapsen saatuaan Pamela on synnyttänyt kahdet kolmoset. Ensimmäistä lasta lukuunottamatta kaikki ovat tyttöjä. Pojan isä katosi kuvioista melko pian syntymän jälkeen. Ensimmäisten kolmosten isä pahoinpiteli Pamelaa ja hänet lähetettiin pois tytön luota. Viimeisinä syntyneiden tyttöjen isää nuori äiti ei ole paljastanut kenellekään. Ei ole varmaa, tietääkö tyttö edes itse, kuka lasten isä on.

Argentiinan hallitus ei kuitenkaan ole suostunut äidin pyyntöön. He eivät halua suorittaa niin isoa ja elämää mullistavaa leikkausta alaikäiselle lapselle. Edes se, että tytöllä on jo seitsemän jälkeläistä, ei vaikuta asiaan.

Lähde: AWM

***

15:05

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.