Sadulla, 33, uskomaton suurperhe: Seitsemän lasta seitsemässä vuodessa!

Lapsuudesta asti suurperheestä haaveillut ruotsalaisäiti on synnyttänyt seitsemän vuoden aikana seitsemän lasta.

Kun ruotsalaisperheen ensimmäinen lapsi syntyi, paluuta ei äidin mukaan enää ollut. Nyt 33-vuotiaalla Satu Gonzalezilla ja hänen miehellään on jo seitsemän lasta.

– Olen aina halunnut todella suuren perheen. Kun olin pieni, kerroin haluavani kahdeksan lasta, perheenäiti kertoo.

Vaikeuksien jälkeen mahdollisimman paljon lapsia

Suurperheestä unelmoineen pariskunnan perhe-elämän alku oli kivikkoinen. Pariskunta kävi läpi useita keskenmenoja ja hoitoja kahden ja puolen vuoden aikana, ennen kuin Satu vihdoin tuli raskaaksi.

–  Olin kauhuissani, etten koskaan tulisi äidiksi, hän kertoo.

Vaikeuksista johtuen hän on ikionnellinen, että vihdoin tuli raskaaksi. Esikoisen saamisen jälkeen pariskunta ei aikonut odottaa, vaan päätti hankkia mahdollisimman pian lisää lapsia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Sadun puoliso oli aikaisemmin ajatellut, että kolme lasta riittäisi, mutta kaksospojat muuttivat hänen mielensä. Nykyisin perheeseen kuuluu 7-vuotias Nicole, 6 vuotta ja 9 kuukautta vanha Vanessa, 6-vuotiaat kaksospojat Danillo ja Jonathan, 3-vuotias Olivia, 2-vuotias Kevin ja vuoden ikäinen Celina.

Arjen pyörittäminen vaatii huolellisista suunnittelua

Perhe kerää yleensä paljon huomiota ulkona liikkuessaan. Yleisin kysymys, jota suurperheen äidiltä kysytään liittyy siihen, miten äiti on onnistunut saamaan lapset niin pienillä ikäeroilla.

– Ihmiset pysähtyvät luoksemme, laskevat lapsemme ja sanovat, että hyvää työtä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kaikki eivät kuitenkaan suhtaudu suurperheeseen yhtä ennakkoluulottomasti. Satu kertoo, että osa ihmisistä ajattelee heidän kotinsa olevan ainaisessa kaaoksessa ja lasten elämä surkeaa.

– Mutta kun he tulevat kotiimme, heidän mielipiteensä vaihtuu nopeasti. Olen todella pedantti ja pidän huolta hiuksista ja vaatteista.  

Äiti saa silloin tällöin apua arkeensa vanhemmiltaan, mutta pääasiassa hän hoitaa kaiken itse. Se vaatii hänen mukaansa vain hieman enemmän suunnittelua ja aikaa. Kesäkuun alussa perhe kertoi tehneensä ensimmäisen ulkomaanmatkansa. 

Pariskunnalla ei ole suunnitelmissa hankkia lisää lapsia, ainakaan tänä vuonna.

– Me pysymme nyt seitsemässä, Satu nauraa.

Video: Mihin äitiä tarvitaan? Katso videolta lasten hulvattomat vastaukset! 


Lähde: Aftonbladet

Lue myös:

    Uusimmat