Mainos

Sadekesä ei pidättele matkailijoita

Vaikka ilma on ollut sateinen, matkailijoita on liikkunut läntisessä Suomessa hellekesän malliin. Purjehtijat käyttävät hyvin palvelevia vierasvenesatamia, lapsille tarkoitetut kohteet vetävät sadevaatteisia perhekuntia ja monipuoliset musiikkitapahtumat uruista rockiin keräävät kuulijoita.

Toiminnanjohtaja Arja Yli-Uotila Varsinais-Suomen Matkailuyhdistyksestä kertoo saaneensa hyviä uutisia tänään Nauvosta ja Uudestakaupungista, joissa on ollut paljon veneilijöitä. Samaa kerrotaan Turun vierasvenesatamasta.

Tulossa olevan suuren purjelaivatapahtuman ansiosta Turun vierasvenesatamaa on uusittu, laituripaikkojen määrää on lisätty ja rantakatuja on korjattu.

Suomen Länsi on järjestäytynyt tuottamaan matkailuelämyksiä Turusta Ouluun. Se on valinnut tänä kesänä aiheeksi lapsimatkailun, joka on osunut nappiin. Turussa Koiramaan bussit ovat täynnä iloisia naamoja ja Naantalin Muumimaailma pullistelee vieraita.

Aja Yli-Uotila kiittelee läntisen Suomen monipuolista musiikkitarjontaa. Siihen kuuluvat Naantalin musiikkijuhlat, Turun Laiturifestari, Ruisrock, Paraisten urkuviikko, Turun Operettipäivät, Baltic Jazz, Porin Jazz ja Turun musiikkijuhlat. Näillä kaikilla on oma uskollinen kuulijakuntansa.
(STT)


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.