Sabina Särkkä suunnittelee kuumeisesti Kreikan häitään: "Tarkoituksena on pitää rennot ja hauskat häät"

4:47

Sabina Särkkä menee naimisiin Kreikassa ensi vuoden syyskuussa.

VIDEO: Krista Siegfrids joutui Possen meikkiralliin

Possen livelähetys pärähtää käyntiin jälleen perjantaina 28. syyskuuta. Studioon saapuu muun muassa bloggaaja ja somevaikuttaja Sabina Särkkä.

Särkällä on edessään kiireinen syksy useiden työprojektiensa parissa. Lisäksi nainen suunnittelee häitään, joita juhlitaan Kreikassa ensi vuoden syyskuussa. Särkkä matkusti hiljattain Kreikkaan puolisonsa kanssa hääsuunnitteluja varten. 

– Ollaan purjehdittu paljon siellä, niin meillä on sellainen yhteys sinne. Tarkoituksena on pitää rennot ja hauskat häät.

Särkkä kertoo, että häistä tulee intiimit: kutsuvieraslistassa ovat lähimmät ystävät sekä perhe. Tuleva juhla tulee olemaan pitkälti sellainen, mistä Särkkä on unelmoinutkin.

– Olisi tarkoitus vähän siellä meren ääressä ja veneellä seremonia. Sillä tavalla, että kaikilla on hauskaa ja ei mitään liian muodollista. 

Särkkä paljastaa olevansa hieman yllytyshullu ja nainen onkin suostunut jos minkälaisiin temppuihin elämänsä aikana, kuten esimerkiksi tuleen sytytettynä sillalta hyppäämiseen. Hän kuitenkin toivoo, että yhteen asiaan hänen ei tarvitse illalla suorassa lähetyksessä ryhtyä: jonkin ällöttävän syömiseen.

Posse perjantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja