Saatko aina tekstarin, kun postipakettisi on noudettavissa? Et välttämättä enää jatkossa

MTV postinkuljettajan matkassa – täydet pakettiautomaatit ärsyttävät, mutta näin tilanteeseen voi itse vaikuttaa 3:39
MTV Uutiset Live lähti postinjakajan matkaan. Täydet pakettiautomaatit ärsyttävät kaikkia, mutta näin tilanteeseen voi itse vaikuttaa.

Saapuneista postipaketeista voi tulla ilmoitus samaan aikaan jopa kolmessa eri kanavassa. Posti kertoo tiedotteessaan vähentävänsä lähettämiensä ilmoitusten määrää asiakaspalautteiden perusteella, ja ensimmäiset muutokset tehdään jo kesäkuussa. Jatkossa saapumisilmoitusta ei lähetetä tekstiviestillä OmaPosti-sovelluksen käyttäjille.

Saatko tekstiviestitse saapumisilmoituksen aina, kun sinulle lähetetty postipaketti on noudettavissa? Moni saa, mutta usein ilmoitus tulee useassa eri kanavassa, sillä ilmoitus tulee myös sähköpostitse, ja OmaPosti-sovellusta käyttäville myös sovelluksen push-viestinä.

Posti kertoo vähentävänsä asiakkaille lähetettäviä saapumisilmoituksia. Muutoksen taustalla on asiakkailta tullut palaute, ja tarkoituksena on vähentää Postin lähettämiä viestejä jatkossa entisestään.

Saapumisilmoitus lähetetään jatkossa OmaPosti-sovelluksen käyttäjille vain sovelluksen kautta, mikäli sovellukselle on annettu lupa ilmoitusten lähettämiseen.

Tekstiviestinä ilmoitukset tulevat heille, joilla ei ole OmaPosti-sovellusta tai mikäli sille ei ole annettu lupaa ilmoitusten lähettämiseen.

Saapumisilmoitukset on jatkossakin mahdollista saada myös sähköpostitse.

Sovellusten lähettämiä ilmoituksia voi hallinnoida puhelimen ilmoitusasetuksista.

Lähde: Posti

Lue myös:

    Uusimmat