Saara Arva, 35, katosi kesken kesäreissun – huonot kelit ovat keskeyttäneet etsinnät: poliisi kaipaa edelleen vihjeitä mustalla Audilla liikkuneesta kaksikosta

7:16
Suomessa katoaa vuosittain satoja ihmisiä – heitä poliisi etsii

Itä-Suomen poliisilaitos on jatkanut Vesannolla syyskuun ensimmäisenä päivänä kadonneen Saara Arvan henkirikostutkintaa.

Poliisi on tehnyt maastoetsintöjä, mutta keliolosuhteiden vuoksi etsinnät on jouduttu keskeyttämään. Niitä on tarkoitus jatkaa Vesannolla Horonkylän alueella heti, kun keliolosuhteet sen taas sallivat.

Katoamiseen liittyen on vangittu henkirikoksesta epäiltynä keski-ikäinen eteläsuomalainen mies, mutta poliisin tiedotteen mukaan kuulustelut eivät ole tuoneet lisäselvyyttä tapahtuneeseen.

Saara Arvan ja hänen seurassaan olleen, nyt vangittuna olevan miehen, tiedetään liikkuneen kesällä 2019 Vesannon, Tervon ja Konneveden alueella. 

He ovat leiriytyneet useissa eri paikoissa muun muassa metsäalueilla ja vesistöjen läheisyydessä. Arvalla on havaittu ennen katoamistaan kasvoissa vammoja, jotka ovat mahdollisesti syntyneet pahoinpitelystä.

Liikkuivat mustalla Audilla

Poliisi pyytää kaksikon liikkeistä edelleen lisähavaintoja elokuun viimeisen ja syyskuun ensimmäisen päivän väliseltä ajalta. He olivat liikkeelle mustalla Audilla

Poliisin käsityksen mukaan Arvalla on ollut katoamisajankohdan aikoihin yllään harmaa huppari, mustat housut ja mahdollisesti musta pipo. Arva on 35-vuotias, 165 senttiä pitkä ja ruumiinrakenteeltaan hoikka.

Vihjeet voi toimittaa sähköpostilla osoitteseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai soittamalla p.029 5415232.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja