Saara Aallon ja Meri-rakkaan rakkaus kukoistaa – hempeilevät herkässä pusukuvassa: "Tärkeintä on vaan saada olla oman rakkaan kanssa"

10:40
Saara ja Meri Aalto - vastavihitty pari vappuaattoaamun haastattelussa

Saara Aalto ja Meri Aalto viettävät onnellisina tuoreen avioparin elämää.

Muusikko Saara Aalto hempeilee vaimonsa Meri Aallon kanssa sosiaalisessa mediassa. Perjantaina 14. elokuuta Aalto julkaisi kaksikosta herkän yhteiskuvan, jossa aviopari suukottaa toisiaan. Kuvan yhteydessä Aalto avaa, että pariskunta oli pienellä yhteisellä reissulla, joka ei kuitenkaan mennyt aivan suunnitelmien mukaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Mulla oli kovat odotukset reissua kohtaan, mutta mikään ei mennyt niinkuin piti. Tuli hetken harmitus ja ärsytys ja sitten oivallus, että itseasiassa kyllä kaikki voi silti olla kivaa, ja tärkeintä on vaan saada olla oman rakkaan kanssa, Aalto kertoo. 

– Tää kuva on otettu sen jälkeen, kun sovittiin, että otetaan hetki sellaisena kuin se tulee ja päästetään odotuksista irti. Meillä olikin sit lopulta tosi kivaa.

Saara ja Meri Aalto menivät naimisiin viime keväänä. Pariskunta kertoi häistään Uutisaamulle vappuaattona. 

– Meillä oli intiimivihkiminen täällä meidän kotonamme. Saatiin meidän liittomme paperille niin sanotusti. Häitä odotellaan vielä ja ne tulevat sitten joskus, kun on taas turvallista juhlia, Saara Aalto kertoo.

Pari oli aiemmin vihjaillut useaan otteeseen aikovansa mennä kesällä naimisiin. 

– Meillä oli pitkään suunnitelmissa, että tänä keväänä mennään naimisiin ja kesällä voisi olla häätkin. Ei tiedetä mitä niille juhlille käy. Halusimme pitää tästä alkuperäisestä aikataulusta silti kiinni. Vihdoin saatiin viralliseksi tämä homma, Saara Aalto kertoi toukokuussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja