Saara Aalto julkaisi harvinaisen kuvan ajalta, jolloin hän ei vielä tuntenut Meri-rakastaan – tunnistaisitko heidät tästä kuvasta?

2:38
Tanssii Tähiten Kanssa -ohjelmassa viime vuonna satumaailmaan, jonka luomiseen Saara Aalto oli apuna.

Pariskunta poseeraa kuvassa teini-iässä.

Hiljaittain avioliiton satamaan astellut laulaja Saara Aalto ja hänen managerirakkaansa Meri Aalto julkaisivat juuri uuden podcast-jaksonsa, jossa rakastavaiset keskustelevat ulkonäköpaineista. 

Jaksossa he pohtivatkin sitä, että pukeutuvatko he niin kuten oikeasti haluaisivat. Meri kokee pukeutuvansa, Saara ei puolestaan koe.

– En usko, että pukeudun ihan täysin silleen. Eniten pystyn pukeutumaan haluamallani tavalla lavalla, mutta mun normi elämässä en puolestaan niin kuin haluaisin. Se on asia, jota olen viime vuosina aika paljonkin pohtinut. 

Saara kertoo, että siihen on monia syitä. 

– En tiedä onko nämä tekosyitä, mutta Suomessa kun olen, niin täällä on aina liian kylmä ja huono sää, enkä voi lähteä jossain tyllimekossa ulos.  

Saara julkaisi aiheeseen liittyen Instagram-tilillään kuvaparin, jossa pariskunta poseeraa teini-iässä. Vasemmaslla puolella laulaja poseeraa yllään vaaleanpunainen ruutupaita. Vieressä on Meri, jolla on nykyisestä poiketen vaaleaksi värjätyt hiukset. 

Michael Monroen puoliso Johanna on kommentoinut kuvaan. 

– Kumpikin teistä näyttää tosi suloiselta ja nätiltä️, hän kirjoittaa.

Aalto kertoi vastikään The Sun -lehden haastattelussa, miten pari toteutti häänsä koronapandemiasta huolimatta.

Pariskunnan oli tarkoitus juhlia häitä isolla porukalla näyttävästi ensi kesänä. Pandemia kuitenkin esti suunnitelmat. Aalto myöntää lehdelle päätöksen olleen spontaani.

– Ajattelimme, että olimme jo odottaneet niin pitkään. Halusin todella kutsua häntä vaimokseni. Laillisesti on myös turvallisempaa olla naimisissa. Siihen liittyi romanttisia ja käytännöllisiä syitä. Ajattelimme, että tehdään se vain nyt! Saara kertoo lehdelle.Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja