Saako Leijonat vielä jättipotin NHL:stä? Mikko Koivu otti kantaa potentiaalisiin vahvistuksiin – "Ei tarvitse enää hirveän pitkään odottaa"

MM-kisat ovat jo hyvässä vauhdissa, mutta Leijonien rivit saattavat vielä hyvinkin vahvistua NHL-pelaajilla.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

NHL:n ensimmäinen pudotuspelikierros päättyy maanantain vastaisena yönä, kun viimeisillekin ottelupareille saadaan ratkaisu. Tilanne on mielenkiintoinen myös Leijonienkin osalta, sillä Suomella on vielä kaksi kisapassia vapaana.

Boston Bruinsin Erik Haula ja Los Angeles Kingsin Olli Määttä vapautuivat Leijonien käyttöön jo sunnuntain vastaisena yönä, mutta Leijonat odottanee vielä Dallas Starsin suomalaistähtien tilannetta.

Roope Hintzin, Miro Heiskasen, Jani Hakanpään, Esa Lindellin ja Joel Kivirannan edustama Dallas kohtaa tulevana yönä Calgary Flamesin ottelusarjan seitsemännessä ottelussa.

C Moren asiantuntija Mikko Koivu otti kantaa Leijonien mahdollisiin NHL-apuihin.

– Erik Haulahan on vapaana, ja hänellä on sopimus taskussa ensi vuoteen. Määtällä ei ole, mikä jarruttaa hieman sitä tilannetta. Aika näyttää. Nämä ovat tavallaan positiivisia ongelmia Leijonien valmennusjohdolle ja GM Jere Lehtiselle. Se on hienoa, että vielä saadaan luultavasti vahvistuksia, Koivu summaa.

Lue myös:

    Uusimmat