Saako hallituskriisi jälleen uuden käänteen? Antti Lindtman pyytää keskustan Antti Kurviselta selvitystä viime päivien tapahtumista

8:54
Huomenta Suomen vieraina keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen sekä Sdp:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman

Antti Lindtman (sd.) on pyytänyt, että keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen osallistuu SDP:n eduskuntaryhmän kokoukseen huomenna, Lindtman kertoo Twitterissä.

Lindtman on SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja. Hän toivoo, että Kurvinen selvittää "keskustan ryhmän ajattelua ja viime päivien tapahtumia".

SDP:n ja keskustan eduskuntaryhmät ovat normaalisti koolla torstaisin kello 14 alkaen.

Kurvinen: Keskusta yksimielinen epäluottamuksesta 

Kurvisen mukaan Keskustan eduskuntaryhmä oli yksimielinen sen suhteen, että keskustalla ei ollut enää luottamusta pääministeri Antti Rinteen (sd.) toimintaan.

Keskustalainen kertoo, että lähes jokainen keskustan kansanedustaja käytti puheenvuoron ryhmän ylimääräisessä kokouksessa maanantaina.

Rinne osallistunee muodossa tai toisessa uusiin hallitusneuvotteluihin. Tätä asiaa keskusta ei vastusta, Kurvinen kertoo.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja