Mainos

S.A.T.S ostaa Wellness-kuntoketjun

Skandinavian johtava kuntokeskusketju S.A.T.S ostaa suomalaisen kuntokeskusketjun Club Wellness 38 Oy:n koko osakekannan. Wellnes-ketjuun kuuluu seitsemän kuntokeskusta Espoossa, Helsingissä, Jyväskylässä, Oulussa ja Turussa. Kauppahintaa ei kerrottu.

S.A.T.S -ryhmä omistaa Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa yhteensä 70 kuntokeskusta, minkä lisäksi Ruotsissa ja Norjassa toimii yli 30 klubia franchising-pohjalla. S.A.T.S:n pääomistaja on syksystä 2002 alkaen ollut Nordic Capital, joka on yksi Pohjoismaiden suurimmista yksityisistä pääomasijoittajista.

Wellnesin ovat tähän saakka omistaneet teknologiayritys Proventia Group sekä yhtiön perustajat Jouni Herranen, Ilkka Ulvinen ja Kari Kaipiainen, jotka jatkavat yhtiön palveluksessa entisissä tehtävissään. Sama koskee myös muita henkilöstön jäseniä. S.A.T.S:n toimitusjohtaja Andreas Göthberg arvioi, että Suomen kuntoilumarkkinat ovat erittäin mielenkiintoisessa vaiheessa ja niillä on huomattavaa kasvupotentiaalia. Wellnessin aikomuksena on avata lähitulevaisuudessa Suur-Helsingin alueelle, Ouluun sekä muihin Suomen suurkaupunkeihin uusia kuntokeskuksia. Kaupan jälkeen ketju toimii Suomessa nimellä Wellness-S.A.T.S.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.