Rypyt sileiksi legginsseillä: Anti-age-alusvaatteet tulevat!

Nuorekkaasti pukeutuminen saa uuden merkityksen ryppyjä vastaan taistelevista alusvaatteista. Yhdysvaltalainen vaatemerkki väittää tuotteidensa ehkäisevän ikääntymisen merkkejä kuparia sisältävän kankaan ansiosta.

Kosmetiikka ja vaateteollisuus ovat löytäneet paitsi markkinaraon ikuista nuoruutta tavoittelevista naisista, myös toisensa. Ryppyvoiteiden sivelemisen sijaan voit nyt yrittää kääntää aikaa taaksepäin sujauttamalla päällesi nuorentavat legginssit tai aluspaidan, Huffingtonpost.com kirjoittaa.

Muotoilevia alusvaatteita valmistava jenkkimerkki Cass löi hynttyyt yhteen kuparia hyödyntävän Cupron Technology-firman kanssa. Tuloksena on kuparioksidia sisältävästä kankaasta valmistettuja vaatteita, joiden väitetään muun muassa vähentävän ryppyjä ja pigmenttimuutoksia.

Cupron Technologyn mukaan kupari stimuloi ihon kollageenin tuotantoa, eli vaikutusmekanismi on sama kuin mitä ryppyvoidemainoksissakin hehkutetaan. Kuparia hyödyntävät anti-age -tuotteissaan myös muun muassa Lancome ja Kiehl's.

Cassin Wear Repair-linjan topit ja legginssit takaavat nuorekkaamman ulkomuodon perinteisemmälläkin tavalla: napakasti istuvat vaatteet silottavat ryppyjen ohella myös kehon muhkurat.

Lähde Huffingtonpost.com

Kuva Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja