Mainos

Ruuhkat tavallisia mutta kestänevät normaalia pidempään

Junaliikenteen pysähtyminen työntekijöiden mielenilmauksen vuoksi ei ole aiheuttanut erityisiä ruuhkia pääkaupunkiseudulla tai muualla Suomessa.

Sekä Helsingin poliisin liikenne- ja erityisyksiköstä että liikkuvan poliisin Helsingin-yksiköstä kerrotaan, että liikenne on sujunut poliisin näkemyksen mukaan tavallisen maanantaiaamun tapaan.

Muualla Suomessa kaupunkien sisääntuloväylillä on ollut ruuhkaa hieman tavallista aamua aiemmin, mutta varsinaista liikennepiikkiä ei ole nähty.

Tiehallinnon arvion mukaan iltapäivän ruuhkat vastaavat tavallisia mutta niiden ajankohta venyy molemmista päistä. Tämä johtuu siitä, että yksityisautoilijat yrittänevät ajoittaa liikkumisensa normaalin ruuhkahuipun molemmin puolin.

Tiehallinnon liikennekeskuspäivystäjä Kirsi Salokanto sanoo liikenteen sujuvan jopa poikkeuksellisen hyvin, kun ottaa huomioon, että on sateinen päivä.

Koko maan junaliikenne on pysähdyksissä vuorokauden Rautatieläisten liiton ja Rautatievirkamiesliiton työnseisauksen vuoksi. Mielenilmaus alkoi kolmelta yöllä, ja se kestää vuorokauden.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.