Mainos

Ruotsissa kadonneen toimitusjohtajan perhe tarjoaa lunnaita

Siba-kodinelektroniikkaketjun toimitusjohtajan Fabian Bengtssonin perhe on esittänyt oletetuille sieppaajille vetoomuksen poikansa vapauttamiseksi. Se on myös valmis maksamaan sieppaajille.

Göteborgissa kaksi viikkoa sitten kadonneen Siba-kodinelektroniikkaketjun toimitusjohtajan Fabian Bengtssonin perhe on esittänyt oletetuille sieppaajille vetoomuksen, jossa he pyysivät saada puhua Bengtssonin kanssa ja tarjosivat rahaa.

- Vakuutamme teille, että haluamme todella maksaa saadaksemme Fabben vapaaksi, mutta meidän täytyy keskustella, kuinka se tapahtuu turvallisella tavalla, Siban verkkosivuilla myöhään eilen julkaistussa vetoomuksessa luki.

Kyseessä oli jo kolmas Bengtssonin perheen Siban verkkosivuilla esittämä vetoomus. Fabian Bengtssonin vanhemmat ovat vedonneet oletettuihin sieppaajiin myös televisiossa.

Bengtsson katosi toissa maanantaina lähdettyään aamulla asunnoltaan kohti työpaikkaa. Dagens Nyheter -lehden mukaan poliisi tietää Bengtssonin perheen uusimmasta vetoomuksesta, mutta ei kommentoi sitä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.