Mainos

Ruotsissa jahdataan edelleen vankikarkureita

Vangit pakenivat edellisyönä Hallin vankilasta Södertäljessä. Vankilan erityisosaston avainnipun kerrotaan olleen kateissa reilun viikon ajan.

Ruotsin poliisi on jatkanut yön aikana ja varhain tänään aamulla kolmen yhä vapaana olevan Hallin vankilasta paenneen karkurin etsimistä. Etsintöjä on ensisijaisesti keskitetty Tukholman seudulle.

Poliisi on jatkanut tutkimuksia karkulaisten pakotavan selvittämiseksi. Poliisi kertoo löytäneensä paossa todennäköisesti käytettyjä apuvälineitä, mutta ei halua tarkemmin paljastaa, minkälaisista esineistä on kysymys.

Poliisi sai yön aikana yleisöltä useita vihjeitä ja havaintoja. Poliisin tiedottaja Björn Pihlblad ei sulje pois myöskään sitä mahdollisuutta, että karkulaiset ovat päässeet ulkomaille.

Yksi vanki saatiin kiinni eilen

Yksi yhteensä neljästä karkulaisesta saatiin kiinni jo eilena. Alfred Sansiviero, joka kärsii 11 vuoden tuomiota muun muassa törkeästä ryöstöstä, otettiin kiinni lähellä nelikon pakoauton löytöpaikkaa.

Poliisi kertoi aiemmin epäilevänsä jonkun vankilan henkilökunnan jäsenistä auttaneen poliisimurhista elinkautiseen tuomitun Tony Olssonin ulos sellistään. Ruotsin television Rapport-ohjelma kertoi kuitenkin saaneensa selville, että yksi eristysosaston avainnipuista on ollut kateissa reilun viikon ajan.

Vangit pakenivat edellisyönä Hallin vankilasta, joka sijaitsee Södertäljessä Tukholman eteläpuolella.

Poliisi on varoittanut, että miehistä saattaa olla vaaraa myös sivullisille.

(MTV3-STT-TT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.