Mainos

Emilian, 20, uskotaan joutuneen siepatuksi – Ruotsissa tutkitaan taas nuoren naisen hämärää katoamista

Ruotsissa tutkitaan 20-vuotiaan Emilia Lundbergin katoamista Skånessa. Poliisi epäilee, että hänet on siepattu.

Aftonbladetin mukaan poliisi ja naisen sukulaiset kertovat erikoisista yksityiskohdista katoamiseen littyen.

Emilian nähtiin poistuvan asunnostaan marraskuun 22. päivä Tollarpissa eteläisessä Ruotsissa. Hän liikkui kohti valtatietä E22 ja sen jälkeen hänestä ei ole näköhavaintoja.

– Emme tiedä, onko hän matkustanut bussilla, autolla vai onko joku ottanut hänet kyytiin. Vetoan kaikkiin ihmisiin, että he kertoisivat mahdolliset tietonsa poliisille, sanoo Emilian äiti.

Naapuri on kertonut nähneensä Emilian liikkuneen miehen seurassa, jolla oli päällään harmaa asu ja mukanaan polkupyörä.

Poliisi epäilee sieppausta

Poliisi epäilee naisen joutuneen rikoksen uhriksi ja tutkii tapausta sieppauksena. Tästä huolimatta varsinaista etsintäoperaatiota ei ole käynnistetty, koska poliisi ei tiedä tarkemmin mistä etsiä. Etsittävä alue olisi aivan liian suuri.

– Mikään ei viittaa siihen, että hän haluaisi pysyä poissa omasta tahdostaan. Joskus selitys voi olla luonnollinen, mutta emme ole saaneet siitä viitteitä, sanoi Skånen poliisin tiedottaja Robert Loeffel Aftonbladetille.

Erikoista on myös se, että Emilian pankkikortti löytyi hänen kotoaan. Lisäksi viimeisen havainnon perusteella hänellä oli yllään lyhyet, vain polviin asti ulottuvat housut. 

Ruotsia on syksyn aikana kuohuttanut toinenkin nuoren naisen katoaminen. 17-vuotias Wilma Andersson ehti olla kateissa kaksi viikkoa, kunnes poliisi vahvisti hänen joutuneen henkirikoksen uhriksi. Surmasta epäillään tytön poikaystävää, joka on vangittu.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja