Poliisi teki karun löydön, jonka uskotaan liittyvän Beata Ratzmanin, 32, katoamiseen Malmössä – viisikymppinen mies pidätetty

Ruotsissa poliisi on tehnyt löydöksen, jonka epäillään liittyvän kadonneen 32-vuotiaan Beata Ratzmanin tapaukseen.

Asiasta uutisoi ensin Sydsvenskan. Artikkeli on maksumuurin takana, mutta aiheesta kirjoittaa myös esimerkiksi Aftonbladet. Lehden mukaan poliisi on löytänyt vereentyneen vaatekappaleen tai vaatekappaleen osan, joka on lähetetty tarkempiin tutkimuksiin. Poliisin kerrotaan epäilevän, että vaate on saattanut kuulua kadonneelle Ratzmanille.

Poliisin kerrotaan kuitenkin pysytelleen vaitonaisena asiaan liittyen.

– En voi kertoa yksityiskohtia löydöksistämme. Olemme tehneet löydöksen, mutta on liian varhaista kertoa, mikä se on, poliisin edustajan Nils Nordlingin kerrotaan sanoneen.

Poliisi on Aftonbladetin mukaan tutkinut ainakin kahta Malmön lähiössä Oxiessa sijaitsevalla golfkentällä olevaa lampea sukeltajien avustuksella naisen katoamiseen liittyen.

Aiemmin poliisin on kerrottu pidättäneen 49-vuotiaan miehen, jonka epäillään kidnapanneen naisen. Pidätyksestä huolimatta poliisi ei kuitenkaan ole onnistunut paikallistamaan Ratzmania. 

Ruotsalaismedian mukaan mies on Ratzmanin puoliso. 

Ratzman ilmoitettiin kadonneeksi viime viikonloppuna perjantain ja lauantain välisenä yönä. Aftonbladetin tietojen mukaan aviomies olisi ottanut Ratzmanin autonsa kyytiin juuri ennen tämän katoamista. 

Lue myös:

    Uusimmat