Ruotsissa suuretsinnät: 21-vuotias Nathalie katosi lauantaina jäljettömiin – poliisi pitää mahdollisena, että nainen kaapattiin

Ruotsissa on järjestetty mittavat etsinnät viime viikonloppuna kadonneen 21-vuotiaan naisen löytämiseksi. Eksjöläisestä Nathaliesta kuultiin viimeisen kerran lauantaina, kun hänen oli tarkoitus matkata Malmöön.

Ruotsin poliisin mukaan naisen etsinnät ovat jatkuneet tuloksettomina siitä huolimatta, että poliisi on saanut etsinnöissä apua maan puolustusvoimilta.

Koska nainen katosi yllättäen, poliisi on käynnistänyt rikostutkinnan selvittääkseen, onko nainen kaapattu. Poliisin mukaan tapaukseen liittyen on kuultu kahta henkilöä. Kumpaakaan ei kuitenkaan epäillä rikoksesta. Ketään ei myöskään ole toistaiseksi pidätetty.

Kadonneen naisen siskoa haastatellut Expressen kertoo, että omaisten huoli naisesta on kova. Naiseen ei ole viikonlopun jälkeen saatu mitään yhteyttä, eikä nainen ole ollut paikalla esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

– Hän on hävinnyt kuin savuna ilmaan. Kukaan ei tiedä, mitä tapahtui, naisen sisko kommentoi lehden haastattelussa.

Poliisin mukaan etsinnät ovat jatkuneet tänään viheralueilla ja puistoissa Eksjössä. Poliisi on kertonut tiedottavansa aiheesta lisää myöhemmin.

Lue myös:

    Uusimmat