Poliisi epäilee naisen tulleen siepatuksi: Ruotsissa kadonnut Emilia, 20, löydettiin kuolleena – poliisikoirat saivat vainun vesistön lähettyviltä

Ruotsin poliisi on vahvistanut löytäneensä 20-vuotiaan Emilia Lundbergin ruumiin. Nuorta naista etsittiin yli viikon ajan Skånen lähettyvillä. 

Ruotsin poliisi kertoo, että Lundbergin ruumis löydettiin Vramsånin läheltä vesistöstä. 

– Koirat merkkasivat aluetta vesistön ympärillä, minkä takia lähetimme paikalle sukeltajia, toteaa Skånen poliisin tiedottaja Robert Loeffel  Aftonbladetille

Lundbergin ruumis löydettiin tiistaina päivällä, eikä poliisi ole vielä kertonut tytön kuolinsyytä. Kuolinsyy varmistuu virallisesti vasta ruumiinavauksen jälkeen. 

Toinen nuoren naisen kuolema lyhyen ajan sisällä

Lundberg oli ollut kadoksissa marraskuun 22. päivä lähtien. Häntä etsittiin laajasti yli viikon ajan, sillä poliisi kertoi aiemmin epäilevänsä naisen joutuneen siepatuksi. 

– Mikään ei viittaa siihen, että hän haluaisi pysyä poissa omasta tahdostaan. Joskus selitys voi olla luonnollinen, mutta emme ole saaneet siitä viitteitä, sanoi Loeffel aiemmin ruotsalaismedialle. 

Erikoista on myös se, että Lundbergin pankkikortti löydettiin hänen kotoaan. Lisäksi viimeisen havainnon perusteella hänellä oli yllään lyhyet, vain polviin asti ulottuvat housut. 

Naisen naapuri vahvisti nähneensä Lundbergin liikkuneen miehen seurassa, jolla oli päällään harmaa asu ja mukanaan polkupyörä.

Ruotsia on syksyn aikana kuohuttanut toinenkin nuoren naisen katoaminen. 17-vuotias Wilma Andersson ehti olla kateissa kaksi viikkoa, kunnes poliisi vahvisti hänen joutuneen henkirikoksen uhriksi. Surmasta epäillään tytön poikaystävää, joka on vangittu.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja