Ruotsin prinsessat Victoria ja Madeleine tapasivat ensi kertaa koronapandemian puhkeamisen jälkeen – ruotsalaisilta yksimielinen reaktio

Ruotsin prinsessat Victoria ja Madeleine tapasivat ensi kertaa koronapandemian puhkeamisen jälkeen.

Floridassa perheensä kanssa asuva prinsessa Madeleine matkusti kotimaahansa Ruotsiin ensi kertaa sitten joulukuun 2019. Viime kesänä koronapandemia esti matkustamisen, jolloin vuotuiseksi perinteeksi kehkeytynyt Ruotsin-matka jäi toteuttamatta.

Näin ollen Madeleine tapasi myös isosiskonsa, kruununprinsessa Victorian ensimmäistä kertaa aikoihin. Siskokset nautiskelivat kuninkaan järjestämästä Peter Jöbackin konsertista viime maanantaina 5. heinäkuuta Solliden palatsissa.

Tuoreet kuvat siskoksista herättivät paljon kommentointia. Monet paikalliset ovat olleet iloisia nähdessään Madeleinen vihdoin Ruotsissa - eritoten siskonsa kanssa.

– Piristät koko perhettä läsnäolollasi, kommentoi yksi.

– Lopultakin nämä kaksi sisarta pääsevät tapaamaan toisiaan. Hyvää kesää ihanalle ja mukavalle kuningashoville, sanoo toinen.

– Niin hauskaa, että prinsessa Madeleine ja muut ovat tulleet kotiin Ruotsiin. Luulen, että hänen läheisimmät ovat nyt onnellisia, kirjoittaa eräs.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, kauanko Madeleinen vierailu kestää. Hänen oletetaan pysyvän Ruotsissa ainakin prinsessa Victorian syntymäpäivään saakka, joka on 14. heinäkuuta. 

Madeleine on lähisukulaisista ainoa, joka ei asu kotimaassaan. Pandemian aikana hän on pitänyt yhteyttä Ruotsiin videopuheluiden avulla. Onnittelut, joulun toivotukset ja juhannukset ovat niin ikää sujuneet teknologian ansiosta. 

Prinsessa Madeleine ja Chris O'Neill ovat asuneet jo pidemmän aikaa Yhdysvalloissa, mistä Chris on kotoisin. Myös parin kolme lasta Leonore, 7, Nicolas, 5, jaAdrienne, 3, ovat tottuneet arkeensa Floridassa.

Lähde: Svenskdam

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja