Ruotsin kiekkopamppu surkuttelee Venäjän maajoukkueen tilannetta – erikoinen haastattelu julki

Ruotsin jääkiekkoliiton pääsihteeristä Johan Starkista on julkaistu hämmästyttävä haastattelu uutistoimisto Tassin verkkosivuilla. Stark harmittelee Venäjän maajoukkueen tilannetta.

Venäjä ja Valko-Venäjä suljettiin keväällä kansainvälisestä jääkiekosta, kuten monista muistakin urheilulajeista, Venäjän käymän ja Valko-Venäjän tukeman Ukrainan sodan myötä. Suomessa viime keväänä pidettyjä MM-kisoja pidettiin tasokkaina ilman Venäjääkin.

Monia Venäjän ulkopuolella ovat surettaneet etenkin ukrainalaisten kärsimykset Venäjän käymässä hyökkäyssodassa. Ruotsin jääkiekkoliiton pääsihteeri Johan Stark surkuttelee kuitenkin Venäjän maajoukkueen tilanteella urheilulliselta puolen.

– Objektiivisesti puhuen Venäjän maajoukkue on todella vahva ja kaikki haluavat tilanteen ratkeavan niin pian kuin mahdollista. Koska Venäjä on mahtava jääkiekkomaa, ja tämä tilanne on huono kaikille, Stark sanoi Tassin mukaan.

On jokseenkin erikoista nostaa Venäjän mahtavuus jääkiekkomaana yhdeksi ensisijaiseksi seikaksi, miksi sodan toivoisi loppuvan. Lyhyessä artikkelissa ei ole Starkilta muita kommentteja.

On mahdollista, että Tass on venäläisenä uutistoimistona jättänyt kommentteja artikkelista pois ja mukauttanut sodan sijaan Starkin ilmaisuksi "tilanteen".

9:10
Venäjä liittämässä Ukrainan alueita itseensä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja