Venäjältä herjaavaa tekstiä Jukka Jalosesta

Nyt puhuu Leijonien uusi valmennusjohto – "Pinnan alla on asioita, joihin tarvitaan muutoksia" 2:01
Nyt puhuu Leijonien uusi valmennusjohto – "Pinnan alla on asioita, joihin tarvitaan muutoksia."

Jukka Jalosen tuoreet puheet Venäjän jääkiekosta eivät ole jääneet huomiotta itänaapurissa. 

Jalonen otti sunnuntaina päättyneidän MM-kisojen yhteydessä kantaa Venäjän ja Valko-Venäjän pannaan kansainvälisessä jääkiekossa. Maat ovat olleet ulkokehällä keväästä 2022 lähtien, kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan Valko-Venäjän tukemana. 

Leijonien päävalmentajan paikan jättävä Jalonen pitää kilpailukieltoa ehdottomasti oikeana ratkaisuna Kansainväliseltä jääkiekkoliitolta IIHF:ltä. 

– Sodan on loputtava ja sitten ehkä vaatii hieman aikaa ennen kuin heidät otetaan taas mukaan, Jalonen pohtii The Athleticille.

Nämä puheet on huomioitu Venäjällä. Suorapuheinen venäläisvalmentaja Andrei Nazarov antaa napakan vastineen Jaloselle Championatin artikkelissa

– Jukka Jalosen puheita ei saa ottaa vakavasti. Hänen kaltaisensa ihmiset välittävät vain pankkitilinsä saldosta. Heiltä puuttuu omatunto ja äly, Nazarov vastasi.

Juttu jatkuu kuvan alla. 

NHL:ssä pitkän pelaajauran tehnyt ja sen jälkeen lukuisia KHL-seuroja valmentanut Nazarov, 50, on kommentoinut aiemmin myös suomalaisten häipymistä KHL:stä sodan syttymisen jälkeen. Hän suuntaisikin katseensa Suomen sijaan mieluummin vaikka Uzbekistaniin, sillä hän uskoo "jääkiekon kehittyvän siellä pian".  

– Mihin tarvitsemme tätä naurettavaa Suomea? Nazarov heitti. 

Lue myös:

    Uusimmat