Pahoinpitelystä tuomittu Asap Rocky nousi yleisön eteen Tampereella, yleisö kannusti räppäriä: ”Fuck Sweden!” – artisti itse keräili rintaliivejä naisilta

3:10
Katso video: Tällaisia tuntemuksia Asap Rockyn keikka herätti Blockfest-kävijöissä

Ruotsissa pahoinpitelytuomion saanut räppäri Asap Rocky esiintyi myöhään eilen illalla Tampereen Blockfesteillä.

Keikka alkoi ajallaan kello 23 illalla ja se päättyi puolenyön aikaan.

Esiintyminen oli vaakalaudalla siitä saakka, kun artisti seurueineen pidätettiin heinäkuussa Tukholmassa katutappelun vuoksi.

Räppäri tuomittiin keskiviikkona ehdolliseen vankeuteen pahoinpitelystä.

Paikalla olleen MTV:n toimittajan mukaan Asap Rocky ei suoraan viitannut tapaukseen välispiikeissään. Yleisö kuitenkin haistatteli Ruotsille keikan aikana. Yleisöstä kuului keikan aikana useaan otteeseen ”Fuck Sweden” -huutoja.

"Keikka alkoi mystisesti"

MTV:n toimittaja Pauliina Ainasoja kertoo Asap Rockyn keikan alkaneen mystisesti.

– Hän aloitti esiintymisen verhon takaa siten, että hänestä näkyi pelkkä varjo. Tämä aiheutti yleisössä kummastusta, että onkohan artisti nyt todella tuolla vai ei.

Artisti esiintyi hetken aikaa huivimainen maski päällään, mutta lopulta hän otti maskin pois, jolloin hän oli täysin tunnistettavissa.

Eräässä vaiheessa Asap Rocky puhutteli yleisöä toteamalla, että "älkää tapelko". Ainasojan mukaan tämä oli käytännössä ainoa, etäinen viittaus artistin saamaan pahoinpitelytuomioon.

Asap Rocky kannusti yleisöään moshpittiin. Hän myös keräsi naisten rintaliivejä ja räppäsi roikottaen samalla liivejä käsivarressaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja