Pahoinpitelystä tuomittu Asap Rocky nousi yleisön eteen Tampereella, yleisö kannusti räppäriä: ”Fuck Sweden!” – artisti itse keräili rintaliivejä naisilta

Ruotsissa pahoinpitelytuomion saanut räppäri Asap Rocky esiintyi myöhään eilen illalla Tampereen Blockfesteillä.

Keikka alkoi ajallaan kello 23 illalla ja se päättyi puolenyön aikaan.

Esiintyminen oli vaakalaudalla siitä saakka, kun artisti seurueineen pidätettiin heinäkuussa Tukholmassa katutappelun vuoksi.

Räppäri tuomittiin keskiviikkona ehdolliseen vankeuteen pahoinpitelystä.

Paikalla olleen MTV:n toimittajan mukaan Asap Rocky ei suoraan viitannut tapaukseen välispiikeissään. Yleisö kuitenkin haistatteli Ruotsille keikan aikana. Yleisöstä kuului keikan aikana useaan otteeseen ”Fuck Sweden” -huutoja.

"Keikka alkoi mystisesti"

MTV:n toimittaja Pauliina Ainasoja kertoo Asap Rockyn keikan alkaneen mystisesti.

– Hän aloitti esiintymisen verhon takaa siten, että hänestä näkyi pelkkä varjo. Tämä aiheutti yleisössä kummastusta, että onkohan artisti nyt todella tuolla vai ei.

Artisti esiintyi hetken aikaa huivimainen maski päällään, mutta lopulta hän otti maskin pois, jolloin hän oli täysin tunnistettavissa.

Eräässä vaiheessa Asap Rocky puhutteli yleisöä toteamalla, että "älkää tapelko". Ainasojan mukaan tämä oli käytännössä ainoa, etäinen viittaus artistin saamaan pahoinpitelytuomioon.

Asap Rocky kannusti yleisöään moshpittiin. Hän myös keräsi naisten rintaliivejä ja räppäsi roikottaen samalla liivejä käsivarressaan.

Lue myös:

    Uusimmat