Kuvaavaa symboliikkaa: Leijonien maailmanmestareiden kotipesä annettiin ruotsalaisille – nyt sen valtasi taas Leijonat, Tre Kronorin kustannuksella

Suomen MM-joukkue saapui tänään Bratislavaan ja sai käyttöönsä tismalleen saman pukuhuoneen kuin vuoden 2011 maailmanmestarijoukkue.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

MM-kisojen välierät 25.5.:

klo 16.15 Venäjä-Suomi C More Sport 1 ja MTV3
klo 20.15 Kanada-Tshekki C More Sport 1 ja MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella. Suoratoistona ottelut katsottavissa vain cmore.fi-palvelussa.

Viimeksi kun Bratislavassa pelattiin, Suomi voitti MM-kultaa. Tuolloin Leijonat vietti koko kisat samassa kaupungissa ja samassa pukuhuoneessa.

Näihin kisoihin pukuhuone annettiin Ruotsin joukkueen käyttöön, Suomi kun pelasi alkulohkonsa Kosicessa. Tre Kronor lähti pelaamaan puolivälierää Suomea vastaan Kosiceen, aikomuksenaan tietenkin palata samaan pukuhuoneeseen Bratislavassa.

Toisin kävi, kun Leijonat otti eilen sensaatiomaisen voiton jatkoajalla, ja pudotti Ruotsin kisoista. Tänään Suomen joukkue saapui Bratislavaan ja heille annettiin käyttöön Ruotsilla ollut pukuhuone. Juuri se sama, joka oli maailmanmestarijoukkueen pyhin koti kahdeksan vuotta sitten.

– Sehän on ihan hauska sattuma, jos sattuma ylipäätään on. Ei sillä mitään merkitystä sinänsä ole, päävalmentaja Jukka Jalonen sanoi.

Jalosen ja muun valmennustiimin olosuhteissa on hieman toivomisen varaa.

– Se on aika pieni versio, koutsin koppi on tosi pieni ja meillä on paljon väkeä, niin siellä ollaan ihan kuin sillit suolassa. Ei se mitään, tunnelma tiivistyy.


Lue myös:

    Uusimmat