Mainos

Ruotsalaispoliisi vieraili työaikana yli 3500 kertaa treffisivustolla

Ruotsissa poliisiviranomaista on rankaistu tämän vierailtua treffipalvelun nettisivuilla yli 3500 kertaa työaikana. Poliisi on saanut tapauksen johdosta palkanalennuksen.

Rangaistuksi joutunut poliisi työskentelee Blekingessä. Miehestä on tehty aiemmin myös neljä muuta ilmoitusta epäillyistä väärinkäytöksistä töissä. Yksi ilmoituksista koski seksuaalista ahdistelua, josta mies kuitenkin vapautettiin.

Blekingen poliisi on yrittänyt erottaa kyseistä poliisia jo pidemmän aikaa. Pyyntöjä erottamisesta ei ole kuitenkaan hyväksytty poliisihallituksessa.

Blekinge Läns Tidningin mukaan lopulta poliisin ahkera deittisaitin käyttö työaikana johti tämän palkanalentamiseen.

Tahraa kaikkien Blekingen miespoliisien mainetta

Tammikuussa poliisia epäiltiin seksuaalisesta ahdistelusta. Paikallislehtien mukaan poliisi oli vieraillut kanteen tehneen naisen luona ja halunnut keskustella seksiongelmistaan. Poliisi oli myös kertonut naiselle käyttävänsä samaa treffipalvelua tämän kanssa.

– Arviomme mukaan hänen ei pitäisi työskennellä täällä. Mutta tapausta tutkitaan nyt poliisijohdossa, eikä tapaus ole Blekingen poliisiviranomaisten käsissä, Blekingen poliisia edustava Cecilia Lindström Johnsson kommentoi BLT:lle.

Lindström Johnssonin mukaan tapaus on rapauttanut luottamusta poliisin toimintaan ja rangaistulle poliisille aiotaan osoittaa vastaisuudessa muita työtehtäviä.

Paikallislehden mukaan muut poliisit ovat olleet järkyttyneitä kollegastaan paljastuneista asioista.

– Hänen toimensa asettavat kaikki Blekingen miespoliisit epäilyksen kohteeksi, kun heitä tavataan tai kun ihmiset saavat heiltä viestejä. Nainen, joka kohtaa meidät ajattelee varmasti ”Onko tuo hän?”, Blekingen poliisiliiton johtaja Jonas Nimborn kommentoi.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.