Ruotsalaislupausta taklannut Matheson sai tappouhkauksia – Kommentoijat toivoivat pahaa jopa puolustajan koiralle

Välimäelle NHL-uran ensimmäinen maali 0:30

Ruotsalaislupaus Elias Petterssonia rajusti jääkiekon NHL:ssä taklannut Florida Panthersin Mike Matheson kertoo saaneensa tekonsa seurauksena jopa tappouhkauksia. 

Pääkuvan videolla poimintoja keskiviikon ja torstain välisen yön NHL-kierrokselta.

Panthersin Mike Matheson taklasi Suomen aikaa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ottelun kolmannessa erässä maalin takana ollutta Elias Petterssonia ja kaatoi Vancouver Canucksin ruotsalaispelaajan jäähän voimalla. Pettersson löi kovan niitin seurauksena päänsä, eikä pystynyt alkuksi nousemaan itse ylös. Ruotsalainen poistui kaukalosta huteran näköisenä.

Matheson sai teostaan kahden ottelun pelikiellon. Puolustaja kertoi The Scoren mukaan hiljattain The Athleticille saaneensa tapauksesta jopa tappouhkauksia. 

– Urheilun kuuluu tuoda ihmisiä yhteen ja saada heidät kannustamaan joukkueitaan intohimoisesti. Ymmärrän sen.

– Tuhannet ihmiset kuitenkin kommentoivat sosiaalisessa mediassa. He lähettävät tappouhkauksia, toivovat minun tekevän itsemurhan tai saavan syövän. Se vie asiat aivan uudelle tasolle.

Kommentteja on vyörynyt etenkin Mathesonin koirastaan julkaisemaan Instagram-kuvaan. Kiivaimmat kommentit ovat toivoneet puolustajan menettävän koiransa.

– Ihmiset ovat jopa uhanneet koiraani. On surullista, että ihmiset voivat olla niin epäinhimillisiä. Olisi syytä katsoa peiliin, jos menee niin pitkälle. En halua olla tekemisissä tällaisen kanssa.

Puolustaja kertoo olevansa pettynyt ihmisten kommentteihin sosiaalisessa mediassa. Hän ei kuitenkaan halua leimata kaikkia Canucksin kannattajia.

– Tiedän, etteivät kaikki Vancouverin fanit ole samanlaisia. Olen varma, että vain pieni osa kiekkofaneista tekee tällaista.

Canucks tiedotti maanantaina Petterssonin kärsivän aivotärähdyksestä. Matheson kommentoi keskiviikkona, ettei halunnut tarkoituksella satuttaa ruotsalaislupausta. 

Lue myös:

    Uusimmat