Ruhtinatar Charlene jakoi poikkeuksellisen joulutervehdyksen

1:40
Ruhtinatar Charlenen terveyshuolet jatkuvat: tämä hänen tilanteesta tiedetään.

Ruhtinatar Charlenen ei uskota viettävän joulua perheensä kanssa.

Terveysongelmista pitkään kärsineen Monacon ruhtinatar Charlenen vointi on huolestuttanut ihmisiä ympäri maailmaa. Joulun kynnyksellä ruhtinatar jakoi joulutervehdyksensä Instagramissa. Julkaisussa nähdään valokuvan sijaan poikkeuksellisesti maalattu tai piirretty tulkinta ruhtinasperheen jouluisesta yhteiskuvasta. 

– Toivotan kaikille kaunista ja turvallista juhla-aikaa koko sydämestäni, julkaisussa kirjoitetaan.

Ranskalaisen Voici-lehden mukaan ruhtinatar on parhaillaan vieroitushoidossa lääkeriippuvuuden vuoksi, jonne hän olisi vetäytynyt marraskuun alussa omasta tahdostaan. Lehden mukaan ruhtinatar on ollut riippuvainen kipu- ja unilääkkeistä. 

Le Gossip -ranskalaissivuston mukaan ruhtinatar on kärsinyt riippuvuudestaan jo pitkään.

Mikäli lehden lähteet pitävät paikkaansa, ruhtinatar ei pääse näin ollen viettämään joulua kotipuoleensa miehensä ruhtinas Albertin ja parin lapsien Jacquesin ja Gabriellan kanssa. 

Le Gossip -sivuston lisäksi ranskalainen LC kertoo, että ruhtinatar saa tällä hetkellä hoitoa sveitsiläisessä Paracelsus Recovery -nimisessä katkaisuhoitolaitoksessa, Zürichissä. 

Sivuston tietojen mukaan kyseessä on hoitolaitos, jossa monet kuuluisuudet ja upporikkaat ihmiset ovat olleet saamassa hoitoa mielenterveyteen ja riippuvuksiin liittyvissä ongelmissa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja