Prinssi Albertilta yllättävä kommentti ruhtinatar Charlenen pitkittyneestä poissaolosta – toivoo hoitolaitoksessa olevan vaimonsa tekevän paluun "hyvin pian"

Ruhtinas Albert kertoi monacolaiselle sanomalehdelle toivovansa, että hänen puolisonsa ruhtinatar Charlene pystyisi palaamaan Monacoon pian.

Monacon ruhtinatar Charlene on ollut marraskuusta 2021 lähtien nimeämättömässä eurooppalaisessa hoitolaitoksessa toipumassa "sekä henkisestä että fyysisestä uupumuksesta". Charlenen hoitolaitoksesta on kerrottu ainoastaan sen sijaitsevan Monacon ulkopuolella Euroopassa. Monacon hovi on pysytellyt melko vähäsanaisena Charlenen voinnista, mutta silloin tällöin ruhtinattaren puoliso prinssi Albert on kommentoinut puolisonsa kuulumisia. 

Helmikuun loppupuolella Albert kertoi monacolaiselle Monaco-Matin -sanomalehdelle Charlenen voivan "paljon paremmin". 

– Toivon, että hän tulee palaamaan ruhtinaskuntaan hyvin pian, Albert kommentoi lehdelle. 

Hovi tiedotti kolmisen viikkoa sitten, että Charlene jatkaa toipumistaan "tyydyttävällä sekä hyvin rohkaisevalla tavalla". Samassa tiedotteessa myös kuitenkin todettiin, että toipuminen tulee jatkumaan edelleen useita viikkoja. Tiedotteen mukaan Charlene käy läpi myös hammaslääketieteellisiä hoitoja.

Etelä-Afrikasta kotoisin oleva entinen olympiauimari Charlene, 44, ja hänen puolisonsa Albert, 63, menivät naimisiin vuonna 2011. Heillä on kaksi lasta: vuonna 2014 syntyneet kaksoset Jacques ja Gabriella. Monacon hovi on toistuvasti kiistänyt, että Charlenen terveysongelmat johtuisivat hänen ja Albertin avioliitto-ongelmista. 

Vuoden 2021 marraskuussa Charlene palasi Monacoon lähes puolen vuoden mittaiseksi venyneeltä Etelä-Afrikan matkaltaan. Ruhtinatar matkusti vanhaan kotimaahansa vuoden 2021 toukokuussa edustaakseen hyväntekeväisyysjärjestönsä tilaisuuksissa. Matkan oli tarkoitus kestää alunperin vain kymmenen päivää. 

Ruhtinatar sai kuitenkin matkallaan vakavan nenään ja nieluun vaikuttaneen infektion, jonka takia Charlene leikattiin useaan otteeseen. Infektion ja siitä aiheutuneiden komplikaatioiden takia ruhtinatar ei pystynyt lentämään takaisin kotimaahansa, kuin vasta loppusyksystä.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat