Mainos

Rottakaksikon ja kissanpentujen uskomaton ystävyys – tätä ei uskoisi todeksi!

Nämä eläimet todistavat, että joskus kaikkein epätodennäköisimmästä ystävyydestä muodostuu se kaikkein antoisin.

Brooklynilaisessa kissakahvilassa asuvalla rottakaksikolla Remylla ja Emilella on tärkeä tehtävä. Ne pitävät huolta pienistä kissanpennuista siihen asti, kunnes ne ovat luovutusikäisiä ja voidaan antaa adoptoitaviksi.

Vaikka kissojen ja rottien luulisi olevan toistensa vihollisia, tässä tapauksessa tilanne on täysin päinvastainen.

Luottamus on selvästi molemminpuolista 

Tummanruskea Remy ja harmaavalkoinen Emile adoptoitiin Brooklyn Cat Cafèeseen huhtikuussa. Omistaja Anne Levin mukaan rotat ovat luonteeltaan kilttejä ja rakastavat kiipeilyä, leikkimistä ja hellimistä. Rotat ovat jo pienestä pitäen tottuneet kissojen läsnäoloon, mikä selittää niiden suotuisan käytöksen näitä rottien verivihollisina pidettyjä eläimiä kohtaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Rottien kiintymys kissoja kohtaan on mennyt jopa niin pitkälle, että ne huolehtivat kissanpennuista kuin kunnon vanhemmat tai lastenhoitajat konsanaan. Ne eivät omistajan mukaan ole moksiskaan, vaikka saisivat välillä tassusta kuonoonsa, vaan ovat hyvin kärsivällisiä. Rotat ovat ryhtyneet jopa puhdistamaan pentujen sottaantuneita turkkeja. 

– Nämä kissanpennut ovat laiskoja, joten rotat puhdistavat ne. On selvää, että ne eivät ole kissanruoan perään, sillä kulho on vain muutaman sentin päässä, ja ne pystyisivät halutessaan syömään niin paljon kuin haluaisivat. Tosiasia on, että ne siistivät niitä. Minulle se sanoo, että niiden välillä vallitsee vahva suhde, Levin kertoo. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka tähän asti rotat ovat pitäneet hyvää huolta pennuista, omistaja kertoo, että eläimet jätetään hyvin harvoin keskenään ilman ihmisen valvontaa. Erityistä huomiota vaaditaan etenkin silloin, jos pennuista huolehtiva emokissa sattuu olemaan paikalla.

Lähde: TheDodo

***

1:40

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.