Epätavallisen pulskan näköistä kissaa odotti karu kohtalo – eläinlääkäri pelasti lemmikin: "On hullua ajatella, miten lähellä kissan lopettaminen oli"

Onko tässä Suomen vihaisin kissa? Miisu-kissalla on faneja ympäri Suomen – tällainen ärrimurrikissa on! 4:47
Miisu-kissaa ei ollut kukaan huolia sen ulkonäön vuoksi – vihaisen näköisellä kissalla on koskettava tarina: "En halunnut, että terve kissa joutuu piikille"

Epätavallisen näköinen kissa oltiin lopettaa sen erikoisen ruumiinrakenteen vuoksi. Nykyisin katti elää kuitenkin lokoisaa ja hemmoteltua kissan elämää, kertoo New York Post

Nelivuotias Pitoe on harmaa brittiläinen lyhytkarva, jota ensinäkemältä voisi luulla vain lihavaksi kissaksi. Kuten Pitoesta otetut kuvat osoittavat, totuus on tämän kissan osalta toinen, sillä sen omistajat pitävät silmäteränsä linjoista huolta tarkalla dieetillä.

– Pitoella oli vaikea skolioosi, joka teki sen kehosta lyhyemmän kuin normaalilla kissalla. Ruumiinrakenteen vuoksi se on kasvanut tavallista leveämmäksi, Marie kertasi isovanhempiensa kissan tarinaa alun perin Redditissä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kissan skolioosi oli sen tuleville omistajille onnenpotku

Jo silloin, kun Pitoe oli vain pieni pentu, oli selvää, ettei sen selkä ole normaali. Tuolloin pennun omistanut eläinkaupan myyjä oli varma, ettei kukaan haluaisi kissaa, jolla selkäranka on mutkalla.

Eläinlääkärinä työskentelevä Marie oli kuitenkin toista mieltä. Sen sijaan, että pentu olisi lopetettu, hän halusi tarjota sille rakastavan ja huolehtivan kodin  isovanhempiensa luota. 

Marien isovanhemmat olivat pitkään haaveilleet omasta kissasta, mutta pelkäsivät, että kissa tippuisi asunnon parvekkeelta ja vahingoittaisi itseään. Pitoen selkärangan kaarevuuden vuoksi kissa ei ole kaikkein elastisin tai ninjamaisin kotikissa – siis täydellinen vanhalle pariskunnalle.

Esimerkiksi hyppääminen tuottaa vaikeuksia – vaappumalla juokseminen ja leikkiminen sen sijaan onnistuvat. 

– Toinen kissan takajaloista ei toimi kunnolla, minkä vuoksi Pitoe saattaa raahata sitä perässään, Marie kertoi Bored Pandan haastattelussa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

"On hullua ajatella, miten lähellä kissan lopettaminen oli"

Vaikka selkäranka näyttääkin tekevän hurjan mutkan, Marien mukaan harmaa kisumirri on kivuton ja elämä kaukana kärsimyksestä. 

Päinvastoin, Pitoe elää hemmoteltua kissan elämää, jota voi seurata tälle luodun Instagram-tilin kautta. 

– Suoraan sanottuna, Pitoe on hemmoteltu piloille, sillä isovanhempani ovat pääasiassa kotona ja suurin osa heidän huomiosta kohdistuu pieneen Pitoeen – ja sillepä asetelma passaa oikein hyvin, Marie sanoo.

– On hullua ajatella, miten lähellä kissan lopettaminen oli ja nyt se tuo niin paljon iloa isovanhempien, kuten meidän koko perheen, elämään. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat